Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το βιβλίο της Ferrari που στοιχίζει περισσότερο από αυτοκίνητο (video)

Ελλάδα 19:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το βιβλίο της Ferrari που στοιχίζει περισσότερο από αυτοκίνητο (video)

ΝΕΑ

Το βιβλίο της Ferrari που στοιχίζει περισσότερο από αυτοκίνητο (video)

ΝΕΑ

Ένα ειδικό λεύκωμα που είναι αφιερωμένο στη Ferrari θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και θα κοστίζει 30.000 δολάρια.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το βιβλίο των 514 σελίδων της Taschen έχει αποκλειστικές φωτογραφίες και πληροφορίες απευθείας από το αρχείο της Ferrari. Φυσικά πρόκειται για μια ειδική έκδοση η οποία θα παραχθεί σε μόλις 250 αντίτυπα. Εκτός από την χειροποίητη δερματόδετη βιβλιοδεσία και το σπάνιο υλικό που θα περιέχει, η συγκεκριμένη έκδοση θα συνοδεύεται από τις υπογραφές του προέδρου της Ferrari John Elkann, του γιού του Enzo Ferrari, Piero Ferrari, και το αποθανόντα Sergio Marchione.

Έκπληξη αποτελεί και η συσκευασία στην οποία προσφέρεται το συγκεκριμένο βιβλίο καθώς είναι τοποθετημένο σε ένα ειδικά διαμορφωμένο καπάκι ενός V12 κινητήρα της Ferrari το οποίο με την σειρά του στηρίζεται σε μια πολλαπλή εξαγωγή το καλούπι της οποίας προέρχεται από αγωνιστική Ferrari της δεκαετίας του ’60.

ferrari-book-taschen-004567654harpi640

Advertisement
Advertisement

Αν μη τι άλλο και μόνο η εικόνα όλων των παραπάνω σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό, όπως άλλωστε και η τιμή του συγκεκριμένου βιβλίου που κοστολογείται στα 30.000 δολάρια. Βέβαια εάν αυτά φαίνονται υπερβολικά πολλά ο εκδοτικός οίκος θα κυκλοφορήσει και μια φθηνότερη έκδοση των 6.000 δολαρίων που θα παραχθεί σε 1.697 αντίτυπα, η οποία όμως δεν θα έχει την εντυπωσιακή συσκευασία και θα συνοδεύεται μόνο από την υπογραφή του Piero Ferrari.

Πάντως το συγκεκριμένο λεύκωμα δεν είναι το ακριβότερο που έχει υπάρξει καθώς πριν από κάποια χρόνια κυκλοφόρησε μια έκδοση 852 σελίδων στο εξώφυλλο της οποίας το άλογο της Ferrari ήταν σχηματισμένο με 30 διαμάντια και η οποία πουλήθηκε έναντι 275.000 δολαρίων.