Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Vivaro Elite Campervan από την Opel

Ελλάδα 9:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Vivaro Elite Campervan από την Opel

ΝΕΑ

Vivaro Elite Campervan από την Opel

ΝΕΑ

Το Vivaro Elite Campervan είναι μια πλήρως εγκεκριμένη μετατροπή σε αυτοκινούμενο του δημοφιλούς van της Opel (Vauxhall) που θα είναι διαθέσιμο για παραγγελίες από τις αρχές του 2021 στη Βρετανία.

Advertisement
Advertisement

Κατασκευάστηκε από την Wellhouse Leisure και αξίζει να σημειωθεί πως μια ηλεκτρική έκδοσή του βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη προκειμένου να παρουσιαστεί μέσα στο 2021.

Η Vauxhall αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες του Vivaro Elite Campervan, μιας πλήρως εγκεκριμένης μετατροπής σε campervan του Vivaro. Με βάση το επίπεδο εξοπλισμού Elite, το μοντέλο μετατρέπεται από τους ειδικούς της Wellhouse Leisure. Το Vivaro Elite Campervan είναι ένα τετραθέσιο τροχόσπιτο με σύστημα υπερυψωμένης οροφής και κρεβάτι οροφής (προαιρετικό), ψυγείο, ενσωματωμένη δεξαμενή νερού, πρίζες τροφοδοσίας 12V και 240V, καθώς και ανεξάρτητο σύστημα θέρμανσης. Στο βασικό του εξοπλισμού, περιλαμβάνεται επίσης και κουζίνα αερίου με δύο εστίες.

Advertisement
Advertisement

Ο χώρος ύπνου παρέχεται μέσω ενός πτυσσόμενου κρεβατιού, ενώ μια έξτρα μπαταρία και ένα ηλιακό πάνελ 100W βοηθούν την τροφοδοσία και την επαναφόρτιση των συσκευών. Τόσο τα καθίσματα οδηγού όσο και αυτά των επιβατών έχουν δυνατότητα περιστροφής. Το Vauxhall Vivaro Elite διατίθεται στάνταρ με τροχούς 17 ιντσών, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και πίσω και πίσω κάμερα, head-up display, cruise control και σύστημα πολυμέσων Navi Pro με ενσωματωμένο GPS. Η πλήρως εγκεκριμένη μετατροπή από τους ειδικούς της Wellhouse Leisure, διασφαλίζει ότι η τριετής εγγύηση (ή 160.000 χιλιόμετρα) του Vivaro παραμένει σε ισχύ.

Με έδρα το Barnsley, η Wellhouse Leisure έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και μετατροπή τροχόσπιτων. Όλα τα campervan της Wellhouse πληρούν τα αυστηρά κριτήρια έγκρισης τύπου των ευρωπαϊκών οχημάτων του είδους. Το μοντέλο θα ξεκινήσει να διατίθεται από τις αρχές του 2021, με τιμή που θα ξεκινά από τις 51.000 ευρώ στη Βρετανία.

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Νέο Opel Movano: Ποικιλομορφία, ασφάλεια, συνδεσιμότητα

Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι τα νέα Opel Astra και Corsa

Στην Ελλάδα το νέο Opel Crossland (Τιμές)

Advertisement