Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Viral στην Αίγινα: Έκτακτη επιχείρηση διάσωσης ενός SUV!

Ελλάδα 14:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral στην Αίγινα: Έκτακτη επιχείρηση διάσωσης ενός SUV!

ΝΕΑ

Viral στην Αίγινα: Έκτακτη επιχείρηση διάσωσης ενός SUV!

ΝΕΑ

Δείτε λουόμενους να ενώνουν τις δυνάμεις για να διασώσουν ένα SUV και να το τραβήξου στην στεριά – Το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok δείχνει την αλληλεγγύη και τη συνεργασία των Ελλήνων σε μια άτυχη στιγμή.

Advertisement
Advertisement

Στην Αίγινα σημειώθηκε ένα ασυνήθιστο περιστατικό με ένα SUV που κατέληξε στα νερά της θάλασσας.

Όταν κάτοικοι του νησιού αντιλήφθηκαν τι συνέβη, αντέδρασαν άμεσα. Σκέφτηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα να δέσουν το αυτοκίνητο από μια βάρκα που βρισκόταν στο σημείο και να μετακινήσουν το SUV προς τη στεριά.

Αν και η βάρκα δεν μπορούσε να ρυμουλκήσει το SUV μέχρι έξω λόγω των ρηχών νερών, οι λουόμενοι αποφάσισαν να σχηματίσουν μια ανθρώπινη αλυσίδα και να το τραβήξουν χρησιμοποιώντας έναν ιμάντα.

Advertisement
Advertisement

Μερικοί από αυτούς πήγαν μπροστά από το αυτοκίνητο και το έσπρωχναν προς τα έξω, ενώ ταυτόχρονα η δεύτερη ομάδα διάσωσης βρισκόταν στην παραλία και τραβούσε το λευκό Skoda με ένα ιμάντα.

Το περιστατικό καταγράφηκε από περαστικό ή κάτοικο της περιοχής, με το βίντεο από την πρωτότυπη ρυμούλκηση να ανεβαίνει στο Τiktok και να γίνεται viral. Μάλιστα, το βίντεο έχει μουσική ένθεση από την ταινία «Η Αλίκη στο Ναυτικό».

Advertisement

Πιθανότατα, ο οδηγός ξέχασε να τεθεί το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να καταλήξει στο νερό, κάνοντας μια αναπάντεχη βουτιά.

@maraislabonita Μια βολτα στο λιμανι της Αιγινας κανεις; #aegina #aeginaisland #islandertiktok #tiktok #car #caraccident #fun #funnyvideos #funny #summer #summer2023 ♬ Vougiouklaki…O glares – Savouidaki.m

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιος Ελληνας αγόρασε αυτή την υπέρ-Mercedes
Απίστευτο! Έβαλε λάθος τροχούς σε Bugatti των 440 χλμ/ώρα!
Πόσες Ferrari, Lamborghini, Bentley και Maybach πουλήθηκαν στην Ελλάδα;