Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Τα συστήματα ασφαλείας του Leon SC

Ελλάδα 6:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Τα συστήματα ασφαλείας του Leon SC

ΝΕΑ

Video: Τα συστήματα ασφαλείας του Leon SC

ΝΕΑ

Μία νέα αρχή επιχειρεί να κάνει η Seat και το μοντέλο στο οποίο θα βασιστεί είναι αναμφίβολα το νέο Leon. Η τρίτη γενιά του μικρομεσαίου μοντέλου έχει όλα τα φόντα να αντιπαρατεθεί στα αυτοκίνητα των ανταγωνιστών. Διαθέτει sport εμφάνιση, αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής και τη σύγχρονη γκάμα κινητήρων του Ομίλου Volkswagen.

Advertisement
Advertisement

Η Seat προσφέρει και στο τρίθυρο SC πλούσιο εξοπλισμό ασφαλείας, όπως ενεργό έλεγχο υψηλής δέσμης φώτων, σύστημα ειδοποίησης σε ακούσια αλλαγή λωρίδας και αναγνώριση κόπωσης του οδηγού. Για το τελευταίο, μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο video που δημοσιεύουμε.

Το μεταξόνιο του Leon SC είναι κατά 35 mm πιο κοντό από αυτό του 5θυρου μοντέλου, ομοίως και το συνολικό μήκος υποχωρεί στα 4,23 m. Ο χώρος αποσκευών δεν επηρεάζεται, διατηρώντας τον όγκο των 380 lt. Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τα γνώριμα σύνολα TSI και TDI του Ομίλου Volkswagen, με βασικό σύνολο βενζίνης τον 1.2 TSI, ο οποίος είναι διαθέσιμος και στην δύο εκδόσεις ισχύος (86 και 105 PS). Ο πιο οικονομικός diesel είναι ο 1.6 με 105 PS (με start/stop και σύστημα επανάκτησης της ενέργειας στην έκδοση Ecomotive). Χρειάζεται μόλις 3,8 lt. καυσίμου σε μεικτό κύκλο, ενώ οι ρύποι είναι 99 g. CO2 ανά km.

Για να δείτε τις τιμές του Leon SC στην Ελλάδα πατήστε ΕΔΩ.[nggallery id=2707]

Advertisement
Advertisement