Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το Toyota C-HR μέσα-έξω

Ελλάδα 14:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το Toyota C-HR μέσα-έξω

ΝΕΑ

Video: Το Toyota C-HR μέσα-έξω

ΝΕΑ

Με την αποκάλυψη του εσωτερικού του C-HR έχουμε πλέον μία ολοκληρωμένη εικόνα για τη νέα πρόταση στη δημοφιλή κατηγορία των μικρομεσαίων SUV. Το μοντέλο της Toyota φέρνει ένα φρέσκο αέρα χάρη στην προχωρημένη σχεδίαση, τόσο του αμαξώματος όσο και της καμπίνας των επιβατών.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το C-HR έχει μήκος 4,36 m, πλάτος 1,79 m, μεταξόνιο 2,64 m και πατά στην πλατφόρμα GA-C, ίδια με αυτή του Prius. Κοινό είναι και το υβριδικό σύστημα (με 1.8 βενζινοκινητήρα), η συνδυαστικής ισχύς του οποίου ανέρχεται σε 122 ίππους. Στην περίπτωση του C-HR, η Toyota ανακοινώνει μέση κατανάλωση 3,7 lt/100 km και εκπομπές ρύπων 85 g. CO2 ανά km.

Διαθέσιμος θα είναι επίσης ο 1.2 turbo του Auris με 116 PS (5,7 lt/100 km – 128 g/km), με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και αυτόματο CVT. Τα C-HR με το CVT θα μπορούν να συνδυαστούν και με τετρακίνηση.

Advertisement
Advertisement

Οι πωλήσεις του στη Γηραιά Ήπειρο θα αρχίσουν το Σεπτέμβριο και οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν πριν το τέλος του 2016. Η Toyota έχει θέσει ως στόχο να πουλήσει ετησίως 100.000 C-HR στην Ευρώπη.