Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το Subaru WRX σε νέες περιπέτειες

Ελλάδα 0:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το Subaru WRX σε νέες περιπέτειες

ΝΕΑ

Video: Το Subaru WRX σε νέες περιπέτειες

ΝΕΑ

Μπορεί να… ζει στη σκιά του κορυφαίου STI, όμως κάθε άλλο παρά «απλό» μπορείς να χαρακτηρίσει το WRX. Το sport sedan της Subaru είχε κάνει πρεμιέρα τον περασμένο Νοέμβριο στην έκθεση του Λος Άντζελες και θα αρχίσει την εμπορική του πορεία από τις ΗΠΑ την άνοιξη. Η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο προωθητικό video για το 4θυρο μοντέλο επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το νέο Subaru WRX κρύβει κάτω από το καπό του μία αναβαθμισμένη έκδοση του 2λιτρου boxer, ικανή να παράγει ισχύ 268 PS στις 5.600 rpm και ροπή 35,7 kgm από τις 2.000 έως τις 5.200 rpm. Στάνταρ επιλογή στα συστήματα μετάδοσης του νέου WRX είναι το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ προαιρετικά διατίθεται το αυτόματο Sport Lineartronic συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT), το οποίο έχει και χειροκίνητη λειτουργία.

H κίνηση περνά σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος Symmetrical AWD της Subaru. Το νέο WRX έχει μήκος 4,60 m, πλάτος 1,80 και ύψος 1,47, ενώ το μεταξόνιό του φθάνει τα 2,65 m. Διαθέτει τροχούς 17 ιντσών που πατούν σε ελαστικά διαστάσεων 235/45.

Advertisement
Advertisement