Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το Panda που… πάει παντού

Ελλάδα 22:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το Panda που… πάει παντού

ΝΕΑ

Video: Το Panda που… πάει παντού

ΝΕΑ

Το Panda Cross είναι ένα «αγριεμένο οπτικά όσο και βελτιωμένο σε επιδόσεις offroad Panda 4×4», όπως το περιέγραψε ο Άκης Τεμπερίδης που το οδήγησε στην Ιταλία επί παντός εδάφους (διαβάστε ΕΔΩ τη δοκιμή του). Το μικρό της Fiat είναι το πιο σκληροπυρηνικό μίνι 4×4 της αγοράς και αρχίζει την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα μέσα στον Οκτώβριο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Στη χώρα μας διατίθεται αποκλειστικά με τον Multijet 1.3 των 80 PS, σε τιμές από τα 17.830 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνονται κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικοί καθρέπτες, πίσω προσκέφαλα, ζάντες αλουμινίου 15” με ελαστικά All Terrain 185/65, φώτα ομίχλης, αυτόματος κλιματισμός, σύστημα CD/MP3 με πλήκτρα στο τιμόνι, ESC και ηλεςκτρονικό διαφορικό ELD.

Το αμάξωμα έχει ψηλώσει ελαφρά σε σχέση με το απλό Panda 4×4, χάρη στη χρήση διαφορετικών ελατηρίων στην ανάρτηση και στα ψηλότερα λάστιχα. Το ελάχιστο ύψος είναι 158 mm για την πετρελαιοκίνητη έκδοση Multijet. Σε συνδυασμό με τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, το Panda Cross έχει βελτιωμένες γωνίες προσέγγισης και αναχώρησης (24° και 34°) καθώς και ελαφρώς μεγαλύτερη γωνία ράμπας (21°), που σημαίνει ότι βρίσκει πιο δύσκολα πάνω από ανωμαλίες.

Advertisement
Advertisement