Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το μεγάλο sport SUV της Mercedes (vid)

Ελλάδα 10:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το μεγάλο sport SUV της Mercedes (vid)

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το μεγάλο sport SUV της Mercedes (vid)

ΝΕΑ

Η είσοδος της Mercedes στην κατηγορία των μεγάλων sport SUV – εκεί όπου η παρουσία της BMW X6 είναι καταλυτική – προγραμματίζεται για το 2015. Αρκετά νωρίτερα και συγκεκριμένα την Κυριακή του Πάσχα θα δούμε την πρωτότυπη εκδοχή του αυτοκινήτου. Σε blog αφιερωμένο στη μάρκα με σήμα το αστέρι εμφανίστηκαν και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το Concept Coupe SUV κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση του Πεκίνου και η Mercedes μας κρατά σε εγρήγορση με ένα teaser video. Βέβαια την πρώτη εικόνα του πρωτότυπου με προέλευση τη Στουτγάρδη την είδαμε πρόσφατα, όταν αποκαλύφθηκε κατά την ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της Daimler.

Το αυτοκίνητο παραγωγής θα ονομαστεί όπως όλα δείχνουν MLC, θα βασίζεται στη νέα ML και θα κατασκευάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Θέλουμε να κερδίσουμε νέους πελάτες, εισερχόμενοι σε νέες κατηγορίες αυτοκινήτων. Η στρατηγική μας αποδίδει και πιστεύουμε ότι το μεγάλο coupe SUV θα αποδειχτεί πετυχημένο εμπορικά», είχε σχολιάσει ο Πρόεδρος του ΔΣ της Daimler, Dieter Zetsche.