Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: To «μαγικό» εσωτερικό του Discovery Sport

Ελλάδα 1:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: To «μαγικό» εσωτερικό του Discovery Sport

ΝΕΑ

Video: To «μαγικό» εσωτερικό του Discovery Sport

ΝΕΑ

Υπάρχουν αρκετά «τρικ» που επιτρέπουν στις αυτοκινητοβιομηχανίες να κατασκευάσουν μοντέλα με συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις και ευρύχωρη καμπίνα των επιβατών. Να τοποθετήσουν τους τροχούς στις άκρες του αμαξώματος, να επιλέξουν ανάρτηση που δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο κ.α. Η Land Rover ανήρτησε στο youtube ένα κατατοπιστικό video για τις λύσεις που υιοθέτησε στην περίπτωση του Discovery Sport.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Ο αντικαταστάτης του Freelander προσφέρει προαιρετικά 7θέσιο εσωτερικό, με τις δύο θέσεις της τελευταίας σειράς να απευθύνονται σε παιδιά ή ενήλικες μετρίου αναστήματος. Το Discovery Sport έχει μήκος 4,59 m. και μεταξόνιο 2,74 m. Η δεύτερη σειρά είναι συρόμενη, στοιχείο που αυξάνει την πρακτικότητα και τις δυνατότητες διαμόρφωσης της καμπίνας.

Η γκάμα των κινητήρων του Discovery Sport περιλαμβάνει το γνώριμο πετρελαιοκινητήρα 2.2 SD4 που αποδίδει 190 PS, το 2λιτρο βενζίνης με 240 PS, ενώ μέσα στο 2015 θα κάνει την εμφάνισή του και ο νέος diesel της οικογένειας Ingenium, με απόδοση από 150 PS. Σε αυτή την έκδοση η κίνηση θα μεταφέρεται μόνο στον εμπρός άξονα και η εκπομπή ρύπων θα περιορίζεται στα 119 g CO2/km.

Advertisement
Advertisement

Όλες τις πληροφορίες για το νέο μοντέλο στη γκάμα της Land Rover μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ.