Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το Kadjar και ο ποδηλάτης

Ελλάδα 0:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το Kadjar και ο ποδηλάτης

ΝΕΑ

Video: Το Kadjar και ο ποδηλάτης

ΝΕΑ

Το Kadjar είναι το «αδελφάκι» του Qashqai με το σήμα της Renaut στη μάσκα, οπότε έχει σημαντικά μεγαλύτερες πιθανότητες να επιτύχει εμπορικά από το Koleos. Το γαλλικό compact SUV λανσάρεται αυτή την περίοδο στην Ευρώπη, σε δικίνητη και τετρακίνητη έκδοση, με κινητήρες 1.2 βενζίνης και 1.5/1.6 diesel.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Για το προωθητικό video, η Renault συνεργάστηκε με τον επαγγελματία freestyle ποδηλάτη, τον Leo Nobile. Ο 22χρονος Γάλλος πραγματοποιεί εντυπωσιακές φιγούρες με το ποδήλατό του, δίπλα στο Kadjar, αρχικά στους δρόμους της πόλης Σαμπερί.

Ακόμη και οι εκδόσεις 4×2 του Renault Kadjar προσφέρουν δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου, χάρη στο σύστημα πρόσφυσης Extended Grip και την απόσταση των 19 cm από το έδαφος. Το σύστημα τετρακίνησης του Kadjar προσφέρει στον οδηγό τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρεις θέσεις λειτουργίας: «2WD»,«AUTO» και «LOCK».

Advertisement
Advertisement

Στην πρώτη η ροπή μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς, στη δεύτερη το σύστημα στέλνει έως και το 50% στους πίσω ανάλογα με τα επίπεδα πρόσφυσης και στην τρίτη η ροπή κλειδώνει σε αναλογία 50/50 για κίνηση σε επιφάνειες με χαμηλή πρόσφυση. Η έκδοση X-Mod (διαθέσιμη σε 4×4 και 4×2) προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ενώ οι προστατευτικές ποδιές και τα ελαστικά M+S τονίζουν την ελευθερία κίνησης.