Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το hatch ή το station wagon;

Ελλάδα 17:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Το hatch ή το station wagon;

ΝΕΑ

Video: Το hatch ή το station wagon;

ΝΕΑ

Ένα Golf παραμένει πάντα Golf, ανεξαρτήτως αμαξώματος. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα του τηλεοπτικού σποτ για το νέο Golf Variant, το οποίο διατίθεται ήδη στη Γερμανία. Το διαφημιστικό μήνυμα των 30 sec ονομάζεται «The Duel» και παρουσιάζει – υπό τη μουσική του «One way or another» των Blondie – την κόντρα δύο αγοριών σχετικά με το αυτοκίνητο του πατέρα τους. Η «μάχη» λήγει ισόπαλη, καθώς ακόμη και ως station wagon το Golf έχει όλα τα προτερήματα του best seller της Volkswagen.

Advertisement
Advertisement

Το Golf Variant αναμένεται στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο. Με μήκος 4,56 m, είναι κατά 30,7 cm μακρύτερο από το hatchback. Ο χώρος των αποσκευών έχει όγκο 605 lt, 100 περισσότερα από του προηγούμενου μοντέλου. Με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα, φθάνει τα 1.620 lt.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της έκδοσης, το οικογενειακό Golf θα διατίθεται ως TDI BlueMotion. Εξοπλίζεται με τον 1.6 TDI 110 PS και 6τάχυτο κιβώτιο, παρουσιάζοντας μέση κατανάλωση μόλις 3,3 lt/100 km και εκπομπές ρύπων στα επίπεδα των 87 g/km. Πρεμιέρα θα κάνει και η τετρακίνητη έκδοση 4MOTION, διαθέσιμη με TDI κινητήρες, ισχύος 105 και 150 PS.