Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο VW Golf Wagon από το 2020

Ελλάδα 21:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο VW Golf Wagon από το 2020

ΝΕΑ

Νέο VW Golf Wagon από το 2020

ΝΕΑ

Τα Volkswagen Golf SportWagon και Golf Allatrack δεν θα υπάρχουν στις Ηνωμένες Πολιτείες από την επόμενη χρονιά, αλλά αυτό δεν συμβαίνει στην περίπτωση της ευρωπαϊκής αγοράς.

Advertisement
Advertisement

 

Η νέα όγδοη γενιά, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της τον επόμενο μήνα, θα υιοθετήσει έκδοση wagon, κάτι μάλιστα που επιβεβαίωσε και η ίδια η Volkswagen. Ένα χρόνο πριν έγινε εκτενής αναφορά για το αν η Volkswagen θα μπορούσε να διακόψει το Golf Wagon στη γενιά MK8. Τότε, ήμασταν αρκετά σκεπτικοί εάν αυτό ήταν σωστή πληροφορία, τώρα αποδεικνύεται ότι το Golf Wagon έχει μια νέα ζωή μπροστά του, η οποία θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν το 2020.

Μεταξύ άλλων σε ένα κατά τα άλλα βαρετό δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρεται μια συνάντηση μεταξύ των εργαζομένων του εργοστασίου του Wolfsburg και στελεχών της VW, η εταιρία επιβεβαιώνει την πληροφορία. Η τρέχουσα έκδοση Golf Wagon παράγεται στο Zwickau της Γερμανίας. Για εμάς τους λάτρεις των station, αυτά είναι σίγουρα καλά νέα. Οι πελάτες του Golf στην Ευρώπη θα μπορέσουν βασικά να αγοράσουν ένα ολοκαίνουργιο Golf Wagon το επόμενο έτος, όταν αναμένεται να κυκλοφορήσει δηλαδή το Golf MK8. Στη Βόρεια Αμερική, ωστόσο, είναι μια διαφορετική ιστορία, τουλάχιστον για το μοντέλο του 2020.

Advertisement
Advertisement

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το νέο Golf θα φτάσει μόνο σε εκδόσεις GTI και R, οι οποίες δεν θα κάνουν ντεμπούτο για τουλάχιστον ένα χρόνο και κάτι από τώρα. Στον Καναδά, μπορείτε να αγοράσετε ένα καινούργιο Golf Wagon αλλά δεν θα είναι το MK8. Αντί αυτού, η τοπική θυγατρική εταιρία του Γερμανού κατασκευαστή θα πουλά τα μοντέλα του 2019, δεν υπάρχει ακόμη απόφαση για το νέο wagon του 2020.