Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το CitiJet στην έκθεση Worthersee

Ελλάδα 2:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το CitiJet στην έκθεση Worthersee

ΝΕΑ

Video: Το CitiJet στην έκθεση Worthersee

ΝΕΑ

Συνοδευόμενο από… δροσερές κοπέλες, το διθέσιο cabrio της Skoda έκανε πρεμιέρα στο Worthersee Τreffen, ένα από τα μεγαλύτερα show βελτιωμένων αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Το CitiJet Concept βασίζεται στο Citigo και αποτελεί τη σπουδή 16 φοιτητών της σχολής μηχανολογίας της Skoda.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Περίπου 200.000 φίλοι του αυτοκινήτου αναμένεται να δώσουν φέτος το «παρών» στο Ράιφνιτζ της Αυστρίας, δίπλα στη λίμνη Wοrthersee. Το διθέσιο cabrio εφοδιάζεται με τον 1.0 βενζίνης, 75 PS. Είναι βαμμένο σε μπλε και λευκό χρώμα, φέρει 16άρες sport ζάντες αλουμινίου (λευκές από τη μία πλευρά, μπλε από την άλλη), διπλή απόληξη εξάτμισης και χειροποίητη πίσω αεροτομή. Το εσωτερικό βασίζεται στην έκδοση Sport του Citigo, με δερμάτινες επενδύσεις σε τιμόνι (με κόκκινες ραφές), λεβιέ ταχυτήτων και χειρόφρενο, διχρωμία κόκκινου-λευκού στον πίνακα οργάνων και ηχοσύστημα ισχύος 300 watt.

Στην ίδια έκθεση, η Skoda παρουσιάζει σε παγκόσμια πρώτη ακόμη ένα πρωτότυπο. Ονομάζεται Yeti Xtreme και βασίζεται στο δημοφιλές της crossover. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.