Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το Audi Q2 ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε

Ελλάδα 11:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το Audi Q2 ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε

ΝΕΑ

Video: Το Audi Q2 ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε

ΝΕΑ

Το compact crossover της Audi ανανεώθηκε αποκτώντας μια πιο φρέσκια εικόνα, ενώ εξοπλίστηκε και με ιδιαίτερα προηγμένες τεχνολογίες.

Advertisement
Advertisement

Το Audi Q2, ένα ισχυρό all-rounder με σπορ γονίδια, στην ανανεωμένη του έκδοση έχει επιμηκυνθεί μερικά χιλιοστά. Τώρα έχει μέγεθος 4,21 μέτρα, ενώ το πλάτος και το ύψος παρέμειναν τα ίδια (1,79 και 1,54 μέτρα αντίστοιχα). Ο συντελεστής οπισθέλκουσας 0,31 (με σπορ ανάρτηση) αποτελεί κορυφαία τιμή στην κατηγορία.

Οι σχεδιαστές επέκτειναν το μοτίβο του πολυγώνου. Ο προφυλακτήρας διαθέτει ενσωματωμένο ένθετο διαχύτη με μεγάλα πολύγωνα πέντε όψεων. Το οκταγωνικό Singleframe εμπρός είναι ελαφρώς χαμηλότερο, με το αυτοκίνητο να δείχνει πλατύτερο. Στις εκδόσεις advanced και S line, ιδιαίτερες σχεδιαστικές γραμμές παραπέμπουν στο Audi Sport quattro.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Audi Q2 έρχεται με πληρέστατη γκάμα κινητήρων, με αιχμή του δόρατος τον 1,5 TFSI 150 PS, που παράγει ροπή 250 Nm και διαθέτει την τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων (COD). Επιπλέον κινητήρες, συνολικά δύο TDI και τρεις TFSI θα προστεθούν στην πορεία. Όλοι οι κινητήρες είναι Euro 6 AP και η τεχνολογία διπλής δόσης AdBlue των κινητήρων ντίζελ ελαχιστοποιεί τις εκπομπές NOx.

Το Q2 με τον 1,5 TFSI διαθέτει στάνταρ χειροκίνητο 6-τάχυτο κιβώτιο, (7-τάχυτο S tronic διαθέσιμο προαιρετικά).

Advertisement

 

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην αναλυτική μας δοκιμή εδώ (+τιμές)

Advertisement

Δοκιμή: Audi Q2 1.5 TFSI 150 PS S tronic

Διαβάστε επίσης:
Αφιέρωμα: Ψηλαφίζοντας την Audi
Οι κινητήρες και οι τιμές του νέου Audi Q2
Νέο Audi Q2: Με μοντέρνο εσωτερικό
Νέο Audi Q2: Μαγνητίζει τα βλέμματα

Advertisement