Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: To επετειακό Wrangler Rubicon εν δράσει

Ελλάδα 4:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: To επετειακό Wrangler Rubicon εν δράσει

ΝΕΑ

Video: To επετειακό Wrangler Rubicon εν δράσει

ΝΕΑ

Μπορεί να έχουν περάσει μερικοί μήνες από την πρώτη παρουσίαση το Wrangler Rubicon 10th Anniversary Edition αλλά η Jeep δημοσίευσε τώρα ένα video με πλάνα του εν δράσει. Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Σε αυτό μπορείτε να δείτε το επετειακό μοντέλο που έκανε πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, να δοκιμάζεται στη θρυλική διαδρομή off-road  των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, από την οποία πήρε και το όνομα του.

Η έκδοση με την οποία η Jeep γιορτάζει τα δέκα χρόνια κυκλοφορίας του  συγκεκριμένου μοντέλου περιλαμβάνει 2θυρη και 4θυρη έκδοση, αμφότερες παίρνοντας ζωή από τον γνωστό, χωρητικότητας 3.6 λίτρων V6 κινητήρα που αποδίδει 285 άλογα και συνεργάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο πέντε σχέσεων.
[nggallery id=1132]
Για τις επικίνδυνες αποστολές του, εφοδιάζεται με όλα τα γνώριμα συστήματα τεχνολογίας, όπως οι ηλεκτρονικά ελεγχόμενοι εμπρός και πίσω άξονες Dana 44 που παρέχονται από τη Dana Corp και συναντώνται συχνά σε μοντέλα της μάρκας.

Το «πιο ικανό εκτός δρόμου Wrangler στην ιστορία», όπως το χαρακτηρίζει η Jeep, έχει νέο μεταλλικός εμπρός προφυλακτήρας (συμβατός με τοποθέτηση μηχανισμού με βίντσι) αφήνει εντελώς εκτεθειμένα τα ελαστικά, επιτρέποντας στο Rubicon να επιτεθεί και… κατά μέτωπο. Τα τέσσερα μαύρα σημεία επαφής με το δρόμο ή κάθε εμπόδιο, προέρχονται από την BF Goodrich, είναι διαστάσεων 265/70R17 και ντύνουν τροχούς 17 ιντσών. Παράλληλα, η επετειακή έκδοση είναι κατά μισή ίντσα ψηλότερη – αν προτιμάτε με ευρωπαϊκά δεδομένα κατά 1.27 εκατοστά.

Advertisement
Advertisement

Αισθητικά, τα στοιχεία που κάνουν τη νέα έκδοση να ξεχωρίζει είναι οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, οι δύο σειρές αεραγωγών στο καπό, το μαύρο χρώμα στο κέντρο των τροχών, οι κόκκινες λεπτομέρειες στους μηχανισμούς ρυμούλκησης εμπρός και πίσω καθώς και το κόκκινο δερμάτινο εσωτερικό.[nggallery id=1133]