Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Έρχεται η 458 Italia της Vossen

Ελλάδα 21:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Έρχεται η 458 Italia της Vossen

ΝΕΑ

Video: Έρχεται η 458 Italia της Vossen

ΝΕΑ

Μία πρώτη γεύση από το νέο της δημιούργημα δημοσιοποίησε η Vossen, τη Ferrari 458 Italia με την οποία θα σηματοδοτηθεί η έναρξη διάθεσης της σειράς προϊόντων της “Precision Series”. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Οι αναβαθμίσεις που έχει κάνει η εταιρεία από το Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής περιλαμβάνουν εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων: στο τιμόνι, τα καθίσματα αλλά και στο body kit. Η 458 της Vossen διαθέτει πιο σπορ ανάρτηση με τη φροντίδα της Novitec, αεροτομή και νέο σχεδιασμό στους προφυλακτήρες και τους προβολείς ομίχλης.

Παράλληλα, η Vossen έχει αλλάξει “φόρεμα” στην 458, χρησιμοποιώντας αλουμίνιο τύπου που συνήθως συναντάμε σε αεροπλάνα. Ίσως οι φίλοι της βελτίωσης, να θυμάστε το συγκεκριμένο δημιούργημα από την παρθενική του εμφάνιση, που έγινε στην έκθεση SEMA.

Στο βίντεο γίνεται λόγος για ένα “νέο κεφάλαιο” για την εταιρεία αν και στα 32 του δευτερόλεπτα περιλαμβάνονται γνώριμα για εκείνη στοιχεία: ένα αυτοκίνητο επιδόσεων, τεράστιοι τροχοί με το λογότυπο της, μία σαγηνευτική παρουσία για να συνοδεύει την… ιταλίδα καλλονή.

Advertisement
Advertisement

Το πλήρες βίντεο θα είναι διαθέσιμο στις 4 Ιουλίου. Περιμένουμε λοιπό με ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι επιπλέον επεμβάσεις σε σχέση με το εκθεσιακό μοντέλο και βέβαια τι έχουν ετοιμάσει οι Αμερικανοί στο πλήρες βίντεο. Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto!