Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video-Teaser του Nissan Sway

Ελλάδα 16:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video-Teaser του Nissan Sway

ΝΕΑ

Video-Teaser του Nissan Sway

ΝΕΑ

Απομένουν… ώρες για την αποκάλυψη του νέου πρωτότυπου μοντέλου πόλης της Nissan και οι Ιάπωνας αποφάσισαν να μας δείξουν κάτι περισσότερο από τη σκοτεινή φωτογραφία που είχε διαρρεύσει την προηγούμενη εβδομάδα.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Συγκεκριμένα, ένα teaser video του οχήματος που θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 3 Μαρτίου (ημέρα Τύπου στο 85ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης) και που όπως αναφέρει το σχετικό σλόγκαν: «έρχεται για να αλλάξει το ρυθμό της πόλης»!

Το Sway ουσιαστικά μαρτυρά τις μελλοντικές διαθέσεις της Nissan σε μία κατηγορία όπου εκπροσωπείται από τα συμβατικά Micra και Note. Φέρει τη χαρακτηριστική πλέον μάσκα όλων των μοντέλων της μάρκας, που είναι σε σχήμα «V». Εφοδιάζεται με εντυπωσιακά LED φώτα εμπρός αλλά και πίσω ενώ οι δύο «ματιές» που μας προσφέρει από το εμπρός και πίσω μέρος, δείχνουν ένα αρκετά εντυπωσιακό, με σμιλεμένο σχεδιασμό μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Δείτε το χαρακτηριστικό video που ακολουθεί…

Προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει άλλες λεπτομέρειες για το Sway, μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto για να μάθετε πρώτοι κάθε νέα αποκάλυψη σχετικά με το πρωτότυπο της Nissan και τις υπόλοιπες πρεμιέρες του μεγάλου ραντεβού της αυτοκίνησης που διεξάγεται στην Ελβετία.