Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video teaser της νέας McLaren

Ελλάδα 14:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video teaser της νέας McLaren

ΝΕΑ

Video teaser της νέας McLaren

ΝΕΑ

Πριν από μία μερικές ημέρες, η McLaren μας άνοιξε την όρεξη με μία πρώτη εικόνα. Τώρα μας γεμίζει ανυπομονησία με το βίντεο που προϊδεάζει για το νέο της τέκνο! Τα αποκαλυπτήρια αυτού, που αναμένεται να αποτελεί τη διάδοχο της F1 που περιμένουμε χρόνια, θα γίνουν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου που θα γίνει στο Παρίσι, με τις πόρτες του να ανοίγουν στις 27 Σεπτεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Περιμένουμε να δούμε τη τελική μορφή που θα έχει το νέο βρετανικό υπέρ-αυτοκίνητο πριν μπει στη γραμμή παραγωγής. Ή έστω ένα από τα τελικά σχέδια του Φρανκ Στέφενσον, σχεδιαστή της McLaren που στο ενεργητικό του έχει πολλά ακόμα γνωστά αυτοκίνητα που άφησαν το στίγμα τους, όπως η Ferrari F430, η Maserati MC12 κ.α.

Προς το παρόν, το αυτοκίνητο ψήγματα του οποίου αποκαλύπτονται σε αυτό το βίντεο, φέρει το κωδικό όνομα P12 και θα παίρνει ώθηση από μία αναβαθμισμένη έκδοση του V8 bi-turbo χωρητικότητας 3.8 λίτρων που χρησιμοποιείται και στην MP4-12C. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NewsAuto, με αρωγό ένα σύστημα ανάκτησης κινητικής ενέργειας, δανειζόμενο λίγη από τη τεχνολογία της Φόρμουλα 1, που θα ανεβάζει τη συνολική ισχύ πάνω από τα 700 άλογα. [nggallery id=449]