Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Τα βραβεία για τις καλύτερες διαφημίσεις αυτοκινήτου

Ελλάδα 6:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Τα βραβεία για τις καλύτερες διαφημίσεις αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Video: Τα βραβεία για τις καλύτερες διαφημίσεις αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Η έκθεση του Ντιτρόιτ φιλοξένησε για τρίτη φορά τα ετήσια βραβεία Αυτοκινητικής Διαφήμισης. Τις διαφημίσεις επέλεξε το One Show, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αξιολογεί διεθνώς δημιουργίες σε διάφορους τομείς.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Τα δύο πρώτα βραβεία στην κατηγορία της τηλεοπτικής διαφήμισης πήραν δύο σποτ της Honda και της Acura, η οποία είναι η premium θυγατρική της πρώτης. Το διαφημιστικό μήνυμα της Honda ονομάζεται «Paper» και είναι βασισμένο σε συνεχείς εικόνες τυπωμένες σε χαρτί. Το σποτ της Acura «The Test» δείχνει με ιδιαίτερο τρόπο πώς αντιλαμβάνονται τον τομέα της παθητικής ασφάλειας.

Advertisement
Advertisement

Καλύτερη εξωτερικού χώρου (outdoor) διαφήμιση αναδείχθηκε αυτή της Land Rover στις Φιλιππίνες, με το κοινό να καλείται να κάνει ένα διαφορετικό test drive του Range Rover Evoque.

Advertisement

Στην κατηγορία διαδραστικής διαφήμισης νικήτρια αναδείχθηκε η Chevrolet, που εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στελέχους της μάρκας κατά τη διάρκεια παρουσίασης του pick up Colorado στον MPV του πρωταθλήματος μπέιζμπολ. Δείτε πώς.

Advertisement

Νικήτρια στην κατηγορία Experiental (βιωματική καμπάνια) ήταν η διαφημιστική DDB της Νέας Ζηλανδίας, που ανήμερα την πρωταπριλιά αποφάσισε να χαρίσει μία BMW. Βέβαια, κανείς δεν πίστεψε τη διαφήμιση. Κανείς εκτός από δύο γυναίκες…

Δύο ήταν οι νικητές στη διαδικτυακή διαφήμιση: Η Hyundai για το «μήνυμα προς το διάστημα» και η Mercedes για τα παιδικά αυτοκίνητα που δεν μπορούν να τρακάρουν.

Advertisement

Για την εταιρική κοινωνική ευθύνη βραβεύτηκε η Samsung. Τοποθέτησε στο πίσω μέρος των φορτηγών της οθόνες που μεταδίδουν live εικόνα από το δρόμο μπροστά. Έτσι όσοι ακολουθούν, μπορούν να προσπεράσουν με ασφάλεια!

Και τέλος, στην κατηγορία των διαφημίσεων ντίλερ, η καλύτερη διαφήμιση ήταν αυτή μίας αντιπροσωπείας Honda στο Οντάριο του Καναδά, με πρωταγωνιστή ένα… λαγό!