Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Τα highlights του Toyota TRD Pro

Ελλάδα 9:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Τα highlights του Toyota TRD Pro

ΝΕΑ

Video: Τα highlights του Toyota TRD Pro

ΝΕΑ

Μπορεί να απευθύνεται κυρίως για δρόμους όπως αυτοί της Αμερικής, αλλά σίγουρα πολλοί από εμάς θα θέλαμε να είχαμε στην κατοχή μας από ένα τέτοιο …εργαλείο!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Τα μεγάλα φορτηγάκια σαν το Toyota Tacoma είναι τρόπος ζωής στην Αμερική, υποδηλώνοντας ένα free-style που συνδυάζεται με την brutal αισθητική ενός μεγάλου 4×4. Στο σχετικό βίντεο μπορείτε να δείτε να πρωταγωνιστεί το Tacoma TRD Pro και τις διάφορες εκδοχές του. Φυσικά, όταν λέμε μεγάλο 4×4, δεν εννοούμε μόνο το πεντάμετρο προφίλ, τις 18άρες ζάντες με ελαστικά Michelin και την «φορτηγατζίδικη» εμφάνιση, αλλά και ότι κρύβεται πίσω από το αμάξωμα.

Για παράδειγμα στην περίπτωση του Tundra TRD, αυτό εξοπλίζεται με V8 κινητήρα χωρητικότητας 5,7 lt που αποδίδει 387 PS και 55,4 kgm ροπής. Η κίνηση περνά μέσω αυτόματου κιβωτίου έξι σχέσεων στους τέσσερις τροχούς, ενώ ενδιαφέρον έχει στο βίντεο η ανάλυση για την ανάρτηση (με συνδυασμό Bilstein) και την γεωμετρία της. Στο βίντεο γίνεται ένας παραλληλισμός και με το 4Runner TRD Pro που εξοπλίζεται με V6 κινητήρα 4,0 lt με 273 PS.