Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Στο εσωτερικό του νέου Volvo S90

Ελλάδα 10:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Στο εσωτερικό του νέου Volvo S90

ΝΕΑ

Video: Στο εσωτερικό του νέου Volvo S90

ΝΕΑ

Η σουηδική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει το εσωτερικό του νέου S90 και πως μπορεί να είναι ο διάκοσμος μίας υπερσύγχρονης λιμουζίνας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Το Volvo S90 αναμένεται να κάνει το επίσημο πανευρωπαϊκό του ντεμπούτο τον Μάρτιο στην Γενεύη και περίπου την ίδια περίοδο θα ξεκινήσει το λανσάρισμα του με τους γνωστούς δίλιτρους τετρακύλινδρους turbo κινητήρες. Οι οποίοι προέρχονται από το XC90, το μεγάλο SUV που σηματοδοτεί τη νέα σχεδιαστική άποψη της σουηδικής εταιρίας που περνά και στο S90. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, το κυρίαρχο στοιχείο είναι τα γήινα χρώματα στις αποχρώσεις του ξύλου που καλύπτουν διάφορα μέρη του ταμπλό, ενώ ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού τα υλικά και οι χρωματικοί συνδυασμοί διαφοροποιούνται.

Advertisement
Advertisement

Κυρίαρχο στοιχείο στο ταμπλό είναι η γνωστή touch-screen οθόνη με στιλ και λειτουργία που παραπέμπει σε tablet, o φουλ ψηφιακός πίνακας οργάνων, ο χαρακτηριστικός επιλογέας ταχυτήτων και γενικότερα η lounge διάθεση που σου αφήνει το εσωτερικό με το καταπληκτικό σε απόδοση ηχοσύστημα της Bowers&Wilkins (το έχουμε απολαύσει ήδη στο XC90). Ο λουσάτος διάκοσμος συνδυάζεται με πλήθος από συστήματα άνεσης και τεχνολογίας, ενώ θα πρέπει να πούμε πως προς τα τέλη 2016 αναμένεται και το στέισον S90.

Interior Steering Wheel Volvo S90

Interior Gear lever Volvo S90

Advertisement

Interior Bowers and Wilkins Door Speakers Volvo S90 1

Interior Large Animal Detection 1

Advertisement