Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Στα πράσα η S65 AMG!

Ελλάδα 20:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Στα πράσα η S65 AMG!

ΝΕΑ

Video: Στα πράσα η S65 AMG!

ΝΕΑ

Τα γυρίσματα του προωθητικού video απαιτούν την αφαίρεση οποιουδήποτε καμουφλάζ από το αυτοκίνητο, οπότε έχουμε μπροστά μας την κορυφαία έκδοση επιδόσεων της λιμουζίνας της Mercedes! Η S65 AMG βρέθηκε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας για αυτό το σκοπό και όπως ήταν αναμενόμενο δεν πέρασε απαρατήρητη.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε στα πλάνα, οι άνθρωποι του συνεργείου προσπάθησαν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν τη βιντεοσκόπηση της S65 AMG, είτε με τα σώματά τους είτε με ένα λευκό Scirocco. Ευτυχώς δεν τα κατάφεραν και έχουμε πλήρη εικόνα για την πιο δυνατή έκδοση της ναυαρχίδας της Mercedes. Οι δυσδιάκριτες αλλαγές σε σχέση με την S63 αφορούν τη μάσκα με τρεις οριζόντιες μπάρες, τις επιπλέον χρωμιωμένες λεπτομέρειες, τις αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου και βέβαια το σηματάκι «V12 Biturbo» πίσω από τους μπροστινούς τροχούς.

Η πρεμιέρα της S65 AMG θα γίνει το Νοέμβριο στην έκθεση του Λος Άντζελες, οπότε λίγο νωρίτερα θα γνωρίζουμε και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά. Όπως σας έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, ο 6λιτρος V12 θα αποδίδει κοντά στα 650 PS, ενώ θα συνεργάζεται με το 7τάχυτο αυτόματο SPEEDSHIFT MCT της AMG. Η διαδικασία 0-100 km/h θα απαιτεί χρόνο κοντά στα 4 sec για να ολοκληρωθεί.