Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Σπεσιαλίστας εξηγεί την τεχνική του ντριφτ

Ελλάδα 22:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Σπεσιαλίστας εξηγεί την τεχνική του ντριφτ

ΝΕΑ

Video: Σπεσιαλίστας εξηγεί την τεχνική του ντριφτ

ΝΕΑ

Αν είστε fun των δημοφιλών “Need for Speed” ή “Fast and the Furious” το μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το παραπάνω εντυπωσιακό βίντεο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Πως μπορεί κανείς να γίνει ντρίφτερ; Πόσο δύσκολη είναι η οδήγηση με το πλάι; Σε ένα κατατοπιστικό βίντεο ο σπεσιαλίστας στα ντριφτ Phil Morrison εξηγεί τι χρειάζεται κανείς για να ξεκινήσει τα πρώτα βήματα ως ντρίφτερ. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται είναι ένα φυσικά πισωκίνητο αυτοκίνητο δίχως να είναι απαραίτητα δυνατό. Αν αποκτήσει κανείς ως αρχάριος ένα τέτοιο αυτοκίνητο με πολύ δύναμη, το πιθανότερο είναι να καταλήξει αντικριστά με κάποιο μαντρότοιχο, τονίζει ο Morris.

To επόμενο στοιχείο που χρειάζεται είναι ένας παιχνιδιάρικος πίσω άξονας με περιορισμένης ολίσθησης διαφορικό (μπλοκέ) και βελτιώσεις στην ανάρτηση για περιορισμό του ριμπάουντ του πίσω τμήματος. Το χειρόφρενο είναι απαραίτητο, όπως και ένα γρήγορο τιμόνι. Ο Morris τονίζει πως ένα αμάξι για ντριφτ μπορεί στο τέλος να κοστίζει πολύ λιγότερο από το σύνολο των αναβαθμίσεων. Αρκετά με τα λόγια, ώρα να δείτε το βίντεο!