Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το Renegade και τα… ζόμπι

Ελλάδα 15:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(46) "Video: Το Renegade και τα… ζόμπι"
    

Video: Το Renegade και τα… ζόμπι

ΝΕΑ

Το Χάλογουιν έκανε φέτος την εμφάνισή του και στην Ελλάδα, με τρομακτικές κολοκύθες να εμφανίζονται σε αρκετά σημεία, ακόμη και σε παιδικά ρούχα. Στη Βρετανία είναι βέβαια αρκετά πιο διαδεδομένο έθιμο και γιορτάζεται πιστά την 31η κάθε Οκτωβρίου.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η Jeep δημιούργησε ένα μονόλεπτο σποτ με αφορμή το Χάλογουιν, προκειμένου να προωθήσει το λανσάρισμα του Renegade στη Βρετανία με ένα φωσφοριζέ κιτρινοπράσινο χρώμα (Hyper Green, το ονομάζει η αμερικάνικη μάρκα). Στη διαφήμιση πρωταγωνιστεί ο James McVey, κιθαρίστας του νεανικού ποπ-ροκ συγκροτήματος «The Vamps».

Ζόμπι και ο ίδιος ο McVey, προτιμά να οδηγεί το μικρό SUV της Jeep από το να ακολουθεί τα υπόλοιπα ζόμπι. «Μην ακολουθείς το πλήθος», είναι το διαφημιστικό σλόγκαν.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις