Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Τα πάντα για το Infiniti Q50

Ελλάδα 10:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Τα πάντα για το Infiniti Q50

ΝΕΑ

Video: Τα πάντα για το Infiniti Q50

ΝΕΑ

Μπορεί στις ευρωπαϊκές αγορές να έρχεται στο τέλος του έτους αλλά το νέο Infiniti έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον των απανταχού φίλων της αυτοκίνησης. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Με τις πωλήσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ωκεανού να έχουν ήδη αρχίσει, το πρώτο διαφημιστικό σποτ διαδέχεται ένα βίντεο ενδελεχούς παρουσίασης του σεντάν της ιαπωνικής μάρκας. Με ανάλυση τόσο των σχεδιαστικών επιλογών όσο και των τεχνολογικών λύσεων τις οποίες διαθέτει.

Υπενθυμίζουμε πως θα “δανείζεται” κινητήρες της Mercedes, ως συνέχεια της στρατηγικής συμμαχίας της Renault-Nissan με τη Daimler. Συγκεκριμένα, στην Ευρώπη το Q50 εφοδιάζεται με τον 4κύλινδρο 2.2 diesel, απόδοσης 170 PS και 40,7 kgm ροπής που συναντάται στη C-Class και συγκεκριμένα τη C220 CDI.

Πέρα από την έκδοση diesel, το Q50 θα είναι διαθέσιμο και ως υβριδικό, με κινητήρα βενζίνης 3,5 lt. και ηλεκτρικό μοτέρ, για συνδυαστική ισχύ 360 PS. Προαιρετικά, το μοντέλο της Infiniti θα μπορεί να παραγγελθεί και με τετρακίνηση.

Advertisement
Advertisement

Σημείωση: Στο video παρουσιάζονται οι επιλογές κινητήρων για την αγορά των ΗΠΑ