Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Προ των πυλών η Jaguar F-Pace

Ελλάδα 11:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Προ των πυλών η Jaguar F-Pace

ΝΕΑ

Video: Προ των πυλών η Jaguar F-Pace

ΝΕΑ

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της αποκάλυψης (τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη) για το πρώτο SUV με τα σήματα της Jaguar, τόσο περισσότερα στοιχεία θα δίνονται στην δημοσιότητα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Έτσι, η Jaguar συνεχίζει το παιχνίδι με τα teaser και μας δίνει ένα νέο βίντεο στο οποίο αναφέρεται πως «…η F-Pace θα επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα στην κατηγορία των crossover». Υιοθετώντας αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο C-X17, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του F-Pace θα είναι οι LED προβολείς με ίδιας τεχνολογίας φώτα ημέρας. Μεταξύ άλλων η Jaguar αναφέρει πως το πρώτο της SUV θα προσφέρει προηγμένη τεχνολογία, κορυφαίες επιδόσεις και έξυπνη πρακτικότητα.

Advertisement
Advertisement

Στα λιγοστά στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά είναι πως η νέα Jaguar θα βασίζεται σε μία νέα πλατφόρμα και θα συνδυάζεται με νέους κινητήρες γενιάς Ingenium. Τις βασικές εκδόσεις θα κινούν νέοι τετρακύλινδροι βενζίνης και πετρελαίου με απόδοση περίπου από 200 άλογα, ενώ η διάθεση της F-Pace στις αγορές θα ξεκινήσει από τα μέσα του νέου έτους. Σίγουρη θεωρείται η τρίλιτρη V6 έκδοση με τον μηχανικό υπερσυμπιεστή που θα αποδίδει περίπου 340 άλογα, ενώ ο κορυφαίος V8 των 5.000 cc θα έχει ισχύ περίπου στους 500 PS.