Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Πόσο μακρύ μπορεί να γίνει ένα Smart ForTwo;

Ελλάδα 17:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Πόσο μακρύ μπορεί να γίνει ένα Smart ForTwo;

ΝΕΑ

Video: Πόσο μακρύ μπορεί να γίνει ένα Smart ForTwo;

ΝΕΑ

Το Smart madeforsix, όπως είναι η πλήρης ονομασία, έχει έξι τροχούς, μπορεί να μετακινήσει έως και 6 άτομα, το αμάξωμα του φτάνει τα 5,5 μέτρα και θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Πολλά και διάφορα θα δούμε στην επερχόμενη έκθεση της Φρανκφούρτης, όπως αρκετά περίεργα πρωτότυπα και μετασκευές. Μία από αυτές θα είναι και το Smart που βλέπετε, το οποίο θα παρουσιαστεί από την εταιρεία Limouzine.de, η οποία φρόντισε να το επιμηκύνει -από τα 2,6 m της στάνταρ έκδοσης- στα 5,5 m! Στο διπλάσιο και κάτι δηλαδή, δημιουργώντας μια μίνι stretched limo αμερικάνικου τύπου, ενώ ως κερασάκι στην τούρτα μπαίνουν οι 18άρες ζάντες σε έναν τρίτο άξονα.

Advertisement
Advertisement

Για την πρόσβαση στο πίσω μέρος υπάρχει μία πόρτα που ανοίγει προς τα πάνω, ώστε να εισέλθουν έως και έξι επιβάτες μπουν στο limo εσωτερικό που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα αμερικάνικα πρότυπα. Έτσι, υπάρχου όλα τα κομφόρ, όπως ποτήρια, σαμπανιέρες, lounge φωτισμόw, φουλ δέρμα, διπλός κλιματισμός, δύο τηλεοράσεις και πολλά άλλα. Ο κινητήρας του Smart Μadeforsix αποδίδει 120 άλογα, και το σίγουρο είναι πως το επιμηκυμένο «σμαρτάκι» θα καταφέρει να σταθεί κεντρίσει το ενδιαφέρον όσων βρεθούν στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Six-wheeled Smart limousine by Limouzine (2)

Six-wheeled Smart limousine by Limouzine (3)

Advertisement

Six-wheeled Smart limousine by Limouzine (4)

Six-wheeled Smart limousine by Limouzine (5)

Advertisement

Six-wheeled Smart limousine by Limouzine (6)

Six-wheeled Smart limousine by Limouzine (7)