Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Παράδοση από online αγορές στο αυτοκίνητο;

Ελλάδα 8:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Παράδοση από online αγορές στο αυτοκίνητο;

ΝΕΑ

Video: Παράδοση από online αγορές στο αυτοκίνητο;

ΝΕΑ

Προς το παρόν η εν λόγω δυνατότητα «τρέχει» στην πόλη του Γκέτεμποργκ (με στόχο την επέκτασή της σε όλη την Σουηδία) με τη συνεργασία της PostNord (της μεγαλύτερης εταιρεία διανομής στη Σκανδιναβία) και δύο ηλεκτρονικά υποκαταστήματα: το Lekmer.com (εμπόριο παιχνιδιών και βρεφικών ειδών) και το Mat.se (online λιανικό εμπόριο ειδών καθημερινής χρήσης).

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Η Volvo παρουσίασε μια πρωτότυπη ιδέα η οποία βασίζεται στην παράδοση προϊόντων από online αγορές στο αυτοκίνητο, δίχως να είναι αναγκαία η παρουσία του οδηγού και να ταλαιπωρείται στα αστικά κέντρα αναζητώντας θέση στάθμευσης. Μέσω της αυτή της υπηρεσίας, π.χ. χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, δώρα, τρόφιμα, ποτά και άλλα αγαθά θα παραδίδονται απευθείας στα αυτοκίνητα των κατόχων Volvo. Η υπηρεσία είναι πανεύκολη στη χρήση της, όπως μία παρόμοια που είχε παρουσιάσει στις αρχές του χρόνου η Audi (το connect easy delivery) σε συνεργασία με τη DHL, για την πόλη του Μονάχου.

Advertisement
Advertisement

Στην περίπτωση των ιδιοκτητών Volvo, αφού αγοράσουν δώρα, ποτά, τρόφιμα, ποτά ή ό,τι άλλο επιθυμούν μέσω διαδικτύου, απλώς επιλέγουν την απευθείας παράδοση κατά τη διαδικασία του ηλεκτρονικού «checkout». Η απευθείας παράδοση στο αυτοκίνητο λειτουργεί με τη χρήση ενός ψηφιακού κλειδιού, το οποίο αποστέλλεται στο διανομέα και μέσω του οποίου παρέχεται άπαξ η πρόσβαση στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Όταν τα αγαθά παραδοθούν στο όχημα, ο κάτοχός του λαμβάνει μια ειδοποίηση ότι τα ψώνια του έχουν παραδοθεί και είναι τακτοποιημένα στο αυτοκίνητο.

Volvo In-car Delivery Volvo In-car Delivery[/caption]