Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Όσα δείχνει στη Γενεύη η Jaguar Land Rover

Ελλάδα 22:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Όσα δείχνει στη Γενεύη η Jaguar Land Rover

ΝΕΑ

Video: Όσα δείχνει στη Γενεύη η Jaguar Land Rover

ΝΕΑ

Η 88η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης είναι εν εξελίξει και ένα από τα περίπτερα που τραβούν το ενδιαφέρον, είναι αυτό της Jaguar Land Rover. Αφορμή, πέραν από τη πλούσια γκάμα τους, είναι οι δύο παγκόσμιες πρεμιέρες που πραγματοποιεί εκεί…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Η πρώτη αφορά στο περιορισμένης παραγωγής Range Rover SV Coupe. Μόλις 99 κομμάτια θα δημιουργηθούν, όλα με τη φροντίδα του ειδικού τμήματος SVO (Special Vehicles Operation) και όλα κατά παραγγελία του πελάτη, με στόχο φυσικά την εξατομίκευση. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το εν λόγω μοντέλο πατώντας εδώ.

Η άλλη πρεμιέρα του ομίλου, αφορά στη Jaguar I-Pace, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της εμβληματικής μάρκας, που έρχεται να πλαισιώσει τις E-Pace και F-Pace στη γκάμα SUV της. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από νέα μοντέλα, στο περίπτερο της JLR υπάρχει και ένα παλαιότερο στολίδι, η XJ6 Series III του 1984, που όμως έχει πολλές ιδιαιτερότητες που είχαν εφαρμοστεί βάσει των επιθυμιών του κατόχου της και ντράμερ των Iron Maiden, Nicko McBrain.

To video περιλαμβάνει δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της Jaguar Land Rover, Prof.Dr. Ralf Speth, του διευθυντή σχεδιασμού της Jaguar Ian Callum, του επικεφαλής σχεδιασμού της Land Rover Gerry McGovern.

Περισσότερα πατώντας play!

Advertisement