Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Ο Vettel στο τιμόνι του Q50 Eau Rouge

Ελλάδα 18:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Ο Vettel στο τιμόνι του Q50 Eau Rouge

ΝΕΑ

Video: Ο Vettel στο τιμόνι του Q50 Eau Rouge

ΝΕΑ

Υπό εξέταση παραμένει η απόφαση για να περάσει το πρωτότυπο Q50 Eau Rouge στην παραγωγή, σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο Τύπου της Infiniti. Το NewsAuto.gr έχει αποκαλύψει πάντως από το Φεβρουάριο τα σχέδια της πολυτελούς μάρκας για δημιουργία σειράς sport μοντέλων, στα πρότυπα της Mercedes AMG.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Στην έκθεση του Πεκίνου η Infiniti παρουσίασε το video με τον Sebastian Vettel να οδηγεί την πρωτότυπη έκδοση του Q50 Eau Rouge στην πίστα δοκιμών του Μίλμπρουκ, στην ανατολική Αγγλία. «Μετά τη θετική ανταπόκριση του κοινού στο Ντιτρόιτ και τη Γενεύη, το επόμενο λογικό βήμα ήταν να κατασκευάσουμε και να εξελίξουμε ένα πρωτότυπο του Q50 Eau Rouge», δήλωσε ο Johan de Nysschen, Πρόεδρος της Infiniti Motor.

Το sport sedan φέρει αεροδυναμικό πακέτο αλλά και κόκπιτ από ανθρακόνημα. Ως κινητήρα διαθέτει τον 3.8 V6 από το Nissan GT-R. Για την περίσταση εμφανίζει μέγιστη ισχύ 568 PS και ροπή 61,2 kgm. Η τετρακίνηση και το 7τάχυτο κιβώτιο επιτρέπουν στο Q50 Eau Rouge να επιταχύνει στα 100 km/h σε λιγότερο από 4 sec (η τελική θα προσεγγίζει τα 290 km/h.

Advertisement
Advertisement