Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Ο Godzilla «φτύνει» το 500L

Ελλάδα 13:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Ο Godzilla «φτύνει» το 500L

ΝΕΑ

Video: Ο Godzilla «φτύνει» το 500L

ΝΕΑ

Την Παρασκευή 16 Μαΐου θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ η νέα ταινία δράσης «Godzilla». Η Fiat Βόρειας Αμερικής εκμεταλλεύτηκε τη δημοσιότητα γύρω από την ταινία καταστροφής για να διαφημίσει το 500L.

Advertisement
Advertisement

TOY KΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η τηλεοπτική διαφήμιση έχει διάρκεια 30 sec, όμως εμείς σας παρουσιάζουμε το πλήρες σποτ των 46 sec. Σε αυτό, ο Godzilla κυκλοφορεί σε μία πόλη, επιλέγοντας να τρώει μόνο τα αυτοκίνητα που είναι Fiat. Τα μικρά 500 γίνονται μια μπουκιά, όμως όταν βάζει στο στόμα του το 500L δεν καταφέρνει να το καταπιεί και το… φτύνει. Η διαφήμιση ολοκληρώνεται με το μήνυμα: «Τετράθυρο Fiat 500L. Είναι πολύ μεγαλύτερο από όσο φαντάζεστε».

Η Fiat τονίζει στις ΗΠΑ μέσω συνεχών διαφημιστικών τους πλούσιους χώρους του 500L, σε αντίθεση με το απλό 500 που ξεχωρίζει για το στιλ του. Με δύο μόνο μοντέλα πάντως στη γκάμα της, η ιταλική μάρκα δεν είχε την απήχηση που θα περίμενε στη Βόρεια Αμερική. Αυτό αναμένεται πάντως να αλλάξει, καθώς ο Sergio Marchionne σκοπεύει να διευρύνει την εκεί παρουσία τόσο της Fiat όσο και της Alfa Romeo.