Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Μία ανάσα από την S-Class Coupe

Ελλάδα 2:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Μία ανάσα από την S-Class Coupe

ΝΕΑ

Video: Μία ανάσα από την S-Class Coupe

ΝΕΑ

Μετά τα σκίτσα, η Mercedes-Benz έδωσε στη δημοσιότητα και ένα video για το επερχόμενο πρωτότυπο της Φρανκφούρτης. Η S-Class Coupe Concept προπορεύεται του αντικαταστάτη της CL στη γκάμα της γερμανικής μάρκας. Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από τις εικόνες του video και τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε, το μεγάλο δίθυρο αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την αεροδυναμική σχεδίαση.

Advertisement
Advertisement

Αρκετές λεπτομέρειες του αμαξώματος είναι χρωμιωμένες, όπως το αεροδυναμικό βοήθημα στον εμπρός προφυλακτήρα, οι εξωτερικοί καθρέπτες, το τμήμα που ενώνει τις δύο απολήξεις της εξάτμισης. Βέβαια, το concept car θα έχει πιο δραματική εμφάνιση από το μοντέλο παραγωγής, το οποίο θα παραπέμπει σχεδιαστικά στο sedan.

Η εταιρεία με έδρα τη Στουτγάρδη θα εξοπλίσει την coupe – όπως επίσης και την cabrio – με όλα τα συστήματα ασφαλείας και άνεσης που φέρει η sedan S-Class. Όσον αφορά τις εκδόσεις κινητήρων, θα κάνουν την εμφάνισή τους – μεταξύ άλλων – η S400, η S500, τα υβριδικά σύνολα αλλά και η κορυφαία S63 AMG με 585 PS.[nggallery id=2967]