Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Μερική αποκάλυψη για τις Porsche 718!

Ελλάδα 5:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Μερική αποκάλυψη για τις Porsche 718!

ΝΕΑ

Video: Μερική αποκάλυψη για τις Porsche 718!

ΝΕΑ

Λίγο μετά την ανακοίνωση για τις νέες 718 Boxster & Cayman, η γερμανική φίρμα δίνει στην δημοσιότητα ένα όμορφο βίντεο, καθώς και μία ακόμη teaser φωτογραφια που δείχνει το ιστορικό μοντέλο ανάμεσα στα δύο επερχόμενα σύγχρονα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Ξεκινώντας το βίντεο δίνει έμφαση στην 718 του παρελθόντος, ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα που έχει να επιδείξει αγωνιστικές επιτυχίες κυρίως σε αναβάσεις, αλλά και στο Targa Florio και το Le Mans (στην κλάση του). Εδώ να πούμε πως πρόκειται και για το μοντέλο που αντικατέστησε την θρυλική 550 Spyder (προς τα τέλη της δεκαετίας του 1950), την διάσημη Porsche που έχει συνδεθεί με την εικόνα του James Dean!

Επιστρέφοντας στο… σήμερα, η Porsche επιβεβαίωσε τελικά πως οι νέες 718 Boxster & Cayman θα παρουσιαστούν αρχές 2016 (πιθανότατα στο σαλόνι της Γενεύης), ενώ οι βασικές εκδόσεις θα εξοπλίζονται με έναν ολοκαίνουργιο τετρακύλινδρο turbo κινητήρα. Ο οποίος θα είναι φυσικά διάταξης boxer, θα έχει χωρητικότητα 2,0lt και θα αποδίδει περίπου 300 άλογα, ενώ ο μεγαλύτερος κινητήρας θα είναι στα 2,5lt με ισχύ περίπου στα 360 PS (Boxster & Cayman S). Οι top εκδοχές με τα λογότυπα GTS θα αποδίδουν τουλάχιστον 400 PS, για περισσότερα στοιχεία μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr!

Advertisement
Advertisement