Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Μάθετε την τιμή του Chevrolet Bolt EV!

Ελλάδα 10:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Μάθετε την τιμή του Chevrolet Bolt EV!

ΝΕΑ

Video: Μάθετε την τιμή του Chevrolet Bolt EV!

ΝΕΑ

H Chevrolet ανακοίνωσε πως η τιμή τιμοκαταλόγου για το νέο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο στις ΗΠΑ διαμορφώνεται στις 37.500 δολάρια, αλλά χάρη στην ομοσπονδιακή πριμοδότηση υπάρχει μείωση της τιμής κατά 7.500 δολάρια.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Αυτό σημαίνει πως ένας πελάτης στις ΗΠΑ θα μπορεί να αποκτήσει το Chevrolet Bolt EV καταβάλλοντας από 30.000 δολάρια που θα κοστίζει η βασική έκδοση. Εδώ να πούμε πως το πεντάθυρο Bolt παρουσιάστηκε στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας και σύντομα θα ξεκινήσει η διάθεσή του στην αμερικανική αγορά. Παράλληλα, η Chevrolet ανακοίνωσε πως σε δίκτυο 240V (στις ΗΠΑ είναι στα 110V) η διαδικασία φόρτισης είναι στις εννέα ώρες, ενώ η πρώτη ώρα φόρτισης εξασφαλίζει αυτονομία για περίπου 40 km (η συνολική ξεπερνά τα 320 km).

Advertisement
Advertisement

Από πλευράς εξοπλισμού η Chevrolet ανακοίνωσε πως θα έχει στάνταρ ψηφιακό πίνακα οργάνων, ηχοσύστημα με οθόνη αφής 10,2’’΄, προαιρετικά θα υπάρχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης για smartphone, καθώς και κάμερα Rear Mirror που θα προσφέρει θα συνδυάζει διάφορα πλάνα για να προσφέρει πανοραμική περιμετρική θέα γύρω από το αυτοκίνητο. Πλήρες είναι το πακέτο ασφάλειας με αυτόνομη πέδηση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αναγνώριση πεζών κ.α.