Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το «τραγούδι» της LaFerrari

Ελλάδα 8:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το «τραγούδι» της LaFerrari

ΝΕΑ

Video: Το «τραγούδι» της LaFerrari

ΝΕΑ

Τα supercars, τα muscle cars, τώρα και τα hypercars, τα αγαπάμε για τις επιδόσεις τους αλλά τα λατρεύουμε για τον ήχο τους!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ένα τέτοιο βίντεο… λατρεία σας παραθέτουμε σήμερα. Από τα άδυτα του Μαρανέλο, στο χώρο δοκιμής του κινητήρα της LaFerrari στο δυναμόμετρο. Το ερασιτεχνικό αυτό βίντεο δημοσίευσε ο χρήσης «davide458Italia» που αρκετές φορές μας έχει χαρίσει αθέατες ματιές σε δημιουργήματα της ιταλικής εταιρείας.

Τα… μπαλόνια μαρτυρούν είναι κατά πάσα πιθανότητα από την ετήσια γιορτή της Ferrari όπου όλες οι οικογένειες των εργαζομένων στο Μαρανέλο, έχουν την τύχη να ξεναγούνται εντός των πυλών του εργοστασίου και να λαμβάνουν «δωράκια» όπως αυτό που μοιραζόμαστε μαζί σας σήμερα.

Advertisement
Advertisement

Ο βαθύς βρυχηθμός προέρχεται από τον V12 6262cc βενζινοκινητήρα που βγάζει 800 PS και με αρωγό τα 163 PS του ηλεκτροκινητήρα, οδηγούν τη συνολική ισχύ στα 963 PS!

Η LaFerrari θα παραχθεί σε 499 κομμάτια και ένα εκ των επίδοξων αγοραστών στην τεράστια λίστα αναμονής είναι και ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρόναλντο. Αξίζει να σημειωθεί πως το εντυπωσιακό hypercar του ενός εκατομμυρίου δολαρρίων, κάνει αυτή την περίοδο δοκιμές και στη θρυλική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ όπου σύντομα αναμένεται να επιδιώξει να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ της 20.8 km διαδρομής που ανήκει στη Porsche 918 Spyder.