Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Που θα φτάσει η κόντρα Trump-Ford;

Ελλάδα 14:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Που θα φτάσει η κόντρα Trump-Ford;

ΝΕΑ

Που θα φτάσει η κόντρα Trump-Ford;

ΝΕΑ

Με ενδιαφέρον αναμένεται το που θα καταλήξει η κόντρα της… τεράστιας Ford με τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Advertisement
Advertisement

Αιτία της κόντρα που είχε ξεσπάσει ήταν η απόφαση της αμερικάνικης αυτοκινητοβιομηχανίας να μεταφέρει μέσα στην επόμενη τριετία την παραγωγή μικρών οχημάτων από τις ΗΠΑ στο Μεξικό. Βέβαια οι… διαβάζοντες πίσω απο τη δημοσιότητα αναφέρουν για μία αιώνια επιχειρηματική κόντρα της οικογένειας Ford με αυτή των Trump!

Οπως και να έχει η θέση του Donald Trump για τους μετανάστες και ειδικά τους Μεξικανούς είναι γνωστή, με τον Αμερικανό πολιτικό να έχει… υποσχεθεί από απελάσεις μέχρι κατασκευή τείχους που θα χωρίζει τις ΗΠΑ από το Μεξικό.

Advertisement
Advertisement

Αποκορύφωση της δημόσιας κόντρας η πρόσφατη ομιλία του στη Νέα Υόρκη, με τον ο Trump να ρίχνει βέλη εναντίον της Ford, η οποία απάντησε μέσω του Προέδρου της, Mark Fields. Αιτία η απόφαση  «Η απόφαση της Ford αποτελεί ντροπή. Ντροπή και για τους πολιτικούς που της επιτρέπουν να το πράξει», δήλωσε ο 70χρονος πολιτικός.

«Είναι λυπηρό όταν η πολιτική ανατρέπει τα πραγματικά γεγονότα και γεγονός είναι πως η επένδυση της Ford στις ΗΠΑ και η εξασφάλιση θέσεων εργασίας για τους Αμερικάνους δεν ήταν ποτέ πιο ισχυρές. Δεν θα χαθεί ούτε μία θέση εργασίας στις ΗΠΑ», απάντησε ο Fields, σε σχετική ερώτηση του CNN.

Advertisement

 

Advertisement