Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η συνέντευξη Τύπου της Maserari στη Γενεύη

Ελλάδα 13:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η συνέντευξη Τύπου της Maserari στη Γενεύη

ΝΕΑ

Video: Η συνέντευξη Τύπου της Maserari στη Γενεύη

ΝΕΑ

Δείτε την 20λεπτη εκδήλωση της ιταλικής μάρκας στο 84ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, όπου παρουσιάστηκε το Alfieri Concept!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η Maserati γιορτάζει έναν αιώνα ζωής και το κάνει με εμφατικό τρόπο. Μετά την εισαγωγή και τον εμφατικό παραλληλισμό με το… καλό κρασί που με το πέρασμα του χρόνου γίνεται ακόμα καλύτερο, προβάλλεται η διαφήμιση της μάρκας με σήμα την τρίαινα στο 92ο Super Bowl, που την είδαν 120 εκατομμύρια τηλεθεατές και εκατομμύρια φίλοι της στο διαδίκτυο.

Αναφέρεται η συνεργασία με τη Ferrari, η εμπορική πορεία της Ghibli και υπάρχει ιδιαίτερη αναφορά στη Quattroporte Zegna Limited Edition που εμφανίστηκε στις σελίδες του Sports Illustrated και που θα κατασκευαστεί σε 100 μόλις κομμάτια.

Advertisement
Advertisement

Έπεται αναφορά στην αγωνιστική παρουσία της Maserati αλλά και το μέλλον της. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το εντυπωσιακό Alfieri Concept! Προαναγγέλλεται μέσω ενός ενδιαφέροντος video που ολοκληρώνεται με τον θορυβώδη V8 των 4.7 lt να αποτελεί το soundtrack της επίσης εμφάνισης του πρωτοτύπου μοντέλου στη σκηνή!

Πίσω από το τιμόνι της ήταν ο Andrea Bertolini, επιτυχημένος οδηγός αγώνων αντοχής που φυσικά ανήκει στην οικογένεια της Maserati. Όπως ήταν εύλογο, το Alfieri Concept μονοπώλησε στη συνέχεια το ενδιαφέρον.

Advertisement

Δείτε εικόνες και δηλώσεις σχετικά με το εντυπωσιακό αυτό πρωτότυπο ενώ πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε κι όσες τεχνικές λεπτομέρειες αυτού, έχει μοιραστεί μαζί μας η Maserati.

Advertisement