Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η Porsche Macan πλησιάζει

Ελλάδα 5:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η Porsche Macan πλησιάζει

ΝΕΑ

Video: Η Porsche Macan πλησιάζει

ΝΕΑ

Σε ένα μήνα ο κόσμος της αυτοκίνησης θα υποδεχθεί το μεσαίο SUV της Porsche. Η Macan θα τοποθετηθεί στη γκάμα κάτω από την Cayenne, προσφέροντας μία εναλλακτική πρόταση σε όσους αναζητούν ένα πολυτελές εκτός δρόμου μοντέλο, με μικρότερες διαστάσεις. Πρόσφατα, δημοσιογράφοι από την Ευρώπη και την Αμερική είχαν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη… γεύση από τη Macan σε ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές στην Καλιφόρνια, έστω και από τη θέση του συνοδηγού.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο video που προαναγγέλλει την άφιξη του νέου της μοντέλου. Η πρεμιέρα για το κοινό θα γίνει το Νοέμβριο στην έκθεση του Λος Άντζελες.  Η Macan έχει μήκος 4,6 m, μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το Audi Q5, όμως φέρει εκτενείς αλλαγές στην ανάρτηση.

Όπως είχαμε γράψει από τα τέλη Σεπτεμβρίου, οι αρχικές εκδόσεις αφορούν την Macan S με υπερτροφοδοτούμενο 3λιτρο V6 και τη Macan Turbo με 3.6 V6 που αποδίδει κοντά στα 400 PS. Και οι δύο κινητήρες θα συνδυάζονται με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK. Η γκάμα θα περιλαμβάνει επίσης τον 3λιτρο V6 diesel με ισχύ στα 258 PS. Η παραγωγή της νέας Porsche θα αρχίσει στα τέλη του 2013 στο εργοστάσιο της Λειψίας και οι πωλήσεις θα ακολουθήσουν τους πρώτους μήνες του επόμενου έτους.