Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η νέα Mercedes-Benz SLC… εν κινήσει!

Ελλάδα 17:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η νέα Mercedes-Benz SLC… εν κινήσει!

ΝΕΑ

Video: Η νέα Mercedes-Benz SLC… εν κινήσει!

ΝΕΑ

Όπως ήταν αναμενόμενο, μερικές μέρες μετά την διαδικτυακή αποκάλυψη ακολουθεί και το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την SLK που φρεσκαρίστηκε και στο πλαίσιο της νέας ονοματολογίας άλλαξε σε SLC.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Πέρα από την αισθητική αναβάθμιση, το σημαντικότερο νέο για την SLC, το πρώτο σύγχρονο μοντέλο που εισήγαγε την μεταλλική διαιρούμενη οροφή, είναι πως κάτω από το καπό της θα έχει ένα downsizing κινητήρα. Όπως είχαμε γράψει, πρόκειται για τον γνωστό turbo 1.600άρη που αποδίδει 156 PS και πέρα από το μειωμένο κόστος χρήσης θα έχει και καλές επιδόσεις με την τελική να φτάνει τα 230 km/h. Στην Ευρώπη η νέα SLC θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη στην Γενεύη, με τις πωλήσεις να ξεκινούν περίπου την ίδια περίοδο.

Advertisement
Advertisement

Ήδη οι μετρ στην επεξεργασία εικόνας έχουν αρχίσει να παίζουν με διάφορες εκδοχές, όπως μία κουπέ που βλέπετε -στην παρακάτω εικόνα- να προσεγγίζει το RM Studio. Για την ακρίβεια είναι περισσότερο μία Shooting Brake εκδοχή με το αμάξωμα να εκτείνεται μέχρι και το πίσω μέρος, ενώ ο δημιουργός της εικόνας προφανώς και εμπνεύστηκε από το σχήμα της CLA Shooting Brake. Προσωπικά, αυτού του τύπου τα αμαξώματα μου αφήνουν μια ανάμεικτη γεύση, εσείς τι λέτε;

Mercedes-Benz-SLC-Shooting-Brake