Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η νέα Cadillac CT6 σε πρώτο πλάνο

Ελλάδα 17:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Η νέα Cadillac CT6 σε πρώτο πλάνο

ΝΕΑ

Video: Η νέα Cadillac CT6 σε πρώτο πλάνο

ΝΕΑ

Στην έκθεση της Νέας Υόρκης η Cadillac αποκαλύπτει την ναυαρχίδα της η οποία διαθέτει όλα τα καλά που θα μπορούσε να έχει μία πεντάμετρη -και βάλε- λιμουζίνα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Η νέα Cadillac CT6 θα αποτελέσει το αντίπαλο αμερικανικό δέος απέναντι στα ευρωπαϊκά και ιαπωνικά υπερπολυτελή μοντέλα (π.χ. BMW 7, Mercedes S-Class κ.α.). Ξεκινώντας από το εμφατικό παρουσιαστικό, το μήκος του αμαξώματος φτάνει τα 5,18 m και το τεράστιο μεταξόνιο προμηνύει εξίσου σούπερ άνετους χώρους για όλους τους επιβάτες. Στο εσωτερικό υπάρχουν όλα τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, πλήρως και πολλαπλά ρυθμιζόμενα καθίσματα, μία μεγάλη οθόνη 10,2’’ στην κεντρική οθόνη και φυσικά επενδύσεις από δέρμα, ξύλο και ανθρακόνημα για να ενισχυθεί η αίσθηση της πολυτέλειας.

Advertisement
Advertisement

Στις πλουσιότερες εκδόσεις τα πίσω καθίσματα είναι ανεξάρτητα με διαμήκη ρύθμιση έως 10 cm, είναι θερμαινόμενα και προσφέρουν μέχρι και μασάζ, υπάρχουν ανεξάρτητες θέσεις για προσθαφαιρούμενες έξτρα οθόνες, ηχοσύστημα της Bose με 34 ηχεία, ενώ υπάρχει πλήρης διασύνδεση μέσω Wi-Fi hotspot, θυρών HDMI, USB κ.α.

Την κίνηση της εντυπωσιακής Cadillac CT6 αναλαμβάνουν τρεις κινητήρες, ο βασικός turbo τετρακύλινδρος δίλιτρος με 270 PS, και η ατμοσφαιρική έκδοση V6 3.6 με περίπου 340 PS. Υπάρχει και μία twin-turbo εκδοχή του V6 με 405 PS, την μετάδοση αναλαμβάνουν αυτόματα κιβώτια 8 σχέσεων, ενώ προαιρετικά υπάρχει τετρακίνηση.

Advertisement

Advertisement