Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Οι καμπύλες της Cayman GTS σε κοινή θέα

Ελλάδα 3:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Οι καμπύλες της Cayman GTS σε κοινή θέα

ΝΕΑ

Video: Οι καμπύλες της Cayman GTS σε κοινή θέα

ΝΕΑ

Μετά την Boxster GTS ήρθε η ώρα να δούμε και την κορυφαία Cayman να πρωταγωνιστεί σε video. Ο τοποθετημένος στο κέντρο 6κύλινδρος boxer του πισωκίνητου coupe της Porsche δέχτηκε τονωτική ένεση, με αποτέλεσμα να αποδίδει επιπλέον 15 PS σε σχέση με την έκδοση S. Από 3.436 cc προσφέρει μέγιστη ισχύ 340 PS και ροπή 38,7 kgm.

Advertisement
Advertisement

Σε συνδυασμό με το προαιρετικό 7τάχυτο κιβώτιο PDK, η Cayman GTS χρειάζεται 4,6 sec για να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h (με ενεργοποιημένο το κουμπί Sport Plus), ενώ με το στάνταρ 6άρι χειροκίνητο ο χρόνος είναι 4,9 sec. Η τελική ταχύτητα είναι αντίστοιχα 283 και 285 km/h. Ο κατασκευαστής δηλώνει μεικτή κατανάλωση 8,2 lt/100 km με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και 9 lt/100 km με το μηχανικό.

Η Porsche Cayman GTS ξεχωρίζει από τις απλές εκδόσεις χάρη στους προφυλακτήρες, τα φώτα Bi-Xenon, τους τροχούς 20 ιντσών από την Carrera S και τις μαύρες απολήξεις της εξάτμισης. Το λανσάρισμά της στην αγορά της Γερμανίας θα γίνει τον Μάιο, με τις τιμές να αρχίζουν από τα 73.757 ευρώ.