Video: Οι ευρωπαϊκοί δρόμοι περιμένουν…
ΝΕΑ
Η έναρξη της εμπορικής διάθεσης της νέας Mustang στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου πλησιάζει και η Ford μας «ζεσταίνει» όσο περνάνε οι μέρες.
ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)
WHAT CAR
Καθημερινά μας δίνει μικρά teaser από το εντυπωσιακό μοντέλο, με το πιο πρόσφατο να έχει τίτλο: «Οι δρόμοι περιμένουν…». Περιμένουν να τους «πατήσει» το αμερικανικό μοντέλο που εφοδιάζεται με τον 2.3 lt EcoBoost κινητήρα των 309 PS και τον 5λιτρο V8 με 426 PS.
Δρόμοι της Ρώμης, του Μιλάνου, του Λονδίνου, του Βερολίνου αλλά και της Λισσαβόνας εμφανίζονται στο video και η επιλογή της τελευταίας, μόνο τυχαία δεν είναι! Εκεί διεξάγεται στις 24 του μήνα ο τελικός του Champions League, κατά τη διάρκεια του οποίου θα διατεθούν για παραγγελία οι πρώτες 500 Mustang στην Ευρώπη!
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
