Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H νέα Mustang στον τελικό του Champions League

Ελλάδα 8:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H νέα Mustang στον τελικό του Champions League

ΝΕΑ

H νέα Mustang στον τελικό του Champions League

ΝΕΑ

Φέτος είναι η τελευταία χρονιά που η Ford αποτελεί χορηγό της κορυφαίας διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, του Champions League.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Θέλει λοιπόν να κλείσει αυτή την 21 ετών σύνδεση με τη στρογγυλή θεά, με στιλ! Ποιος καλύτερος τρόπος λοιπόν από το να επιστρατεύσει τη νέα Mustang, που θα προσπαθήσει να κλέψει μέρος των εντυπώσεων από τους παίκτες των Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, στις 24 Μαΐου στη Λισσαβώνα.

Κατά τη διάρκεια του τελικού, από τη στιγμή της έναρξης μέχρι την ολοκλήρωσή του (είτε έρθει στην κανονική διάρκεια, είτε στην παράταση ή τα πέναλτι) θα διατεθούν προς παραγγελία οι 500 πρώτες Mustang στην Ευρώπη. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βάλουν τα στοιχεία τους στο ford.com για να μπουν στη σχετική λίστα. Διατίθενται σε κόκκινο (η coupe) και ασημί (η ανοικτή) χρώμα, με επιλογή κινητήρα ανάμεσα στον 2.3 EcoBoost με 309 PS και τον 5λιτρο V8 με 426 PS.

Advertisement
Advertisement

Η Ford ετοίμασε σχετικό video, με το supercar της σε κόκκινο χρώμα, να ποζάρει δίπλα στο τρόπαιο του νικητή του Champions League, με τη γνωστή μουσική υπόκρουση που σε προϊδεάζει να… κουνήσεις σεντόνι!

Διαβάστε για την ολοκλήρωση της χορηγίας της Ford εδώ.

Ποια αυτοκινητοβιομηχανία θα διαδεχθεί τη μάρκα με το μπλε οβάλ σήμα στη χορηγία του Champions League; Η απάντηση… εδώ.