Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η διαφήμιση του νέου Infiniti

Ελλάδα 1:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η διαφήμιση του νέου Infiniti

ΝΕΑ

Video: Η διαφήμιση του νέου Infiniti

ΝΕΑ

Οι πωλήσεις του νέου Q50 στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αρχίσει και η Infiniti Αμερικής κυκλοφορεί τα πρώτα διαφημιστικά μηνύματα για το πολυτελές μεσαίο sedan. Ένα από αυτά ονομάζεται «Factory Of Life» και είναι ιδιαίτερα… επιθετικό προς τους ανταγωνιστές της Infiniti.

Advertisement
Advertisement

Παρουσιάζει μία γραμμή παραγωγής πανομοιότυπων ανθρώπων, οι οποίοι ντύνονται με τα ίδια ρούχα και παίρνουν κλειδιά Mercedes ή BMW. Ένας άντρας όμως ξεχωρίζει. Βρίσκει στην τσέπη του το κλειδί του νέου Infiniti, βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής και – ξεφεύγοντας από τα ρομπότ – φθάνει στο νέο Q50.

Πριν το τέλος του έτους το sedan της Infiniti θα κυκλοφορήσει και στις αγορές της Ευρώπης. Στο πλαίσιο μάλιστα της στρατηγικής συνεργασίας του Ομίλου Renault-Nissan με αυτόν της Daimler, η Infiniti θα δανειστεί κινητήρες από τη Mercedes, με το Q50 να «φορά» τον 4κύλινδρο 2.2 diesel, απόδοσης 170 PS και 40,7 kgm ροπής. Τον γνωρίζουμε από την παρουσία του στη C-Class και τη C220 CDI.

Πέρα από την έκδοση diesel, το Q50 θα είναι διαθέσιμο και ως υβριδικό, με κινητήρα βενζίνης 3,5 lt. και ηλεκτρικό μοτέρ, για συνδυαστική ισχύ 360 PS. Προαιρετικά, το μοντέλο της Infiniti θα μπορεί να παραγγελθεί και με τετρακίνηση.

Advertisement
Advertisement