Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η διαφήμιση του BMW i3

Ελλάδα 17:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η διαφήμιση του BMW i3

ΝΕΑ

Video: Η διαφήμιση του BMW i3

ΝΕΑ

Στα μέσα Νοεμβρίου θα αρχίσει η διάθεση στις ευρωπαϊκές αγορές του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου μαζικής παραγωγής της BMW. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η δική μας, με το i3 να πωλείται μέσω της BMW Σπανός, σε τιμές από 36.150 ευρώ. Σε αρκετές μάλιστα χώρες της Ευρώπης μεταδόθηκε και η τηλεοπτική διαφήμιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου πόλης. Έχει διάρκεια 1 λεπτού και ονομάζεται «Decisions». Γυρίστηκε στο Σικάγο και στα πρώτα δευτερόλεπτα το i3 ακολουθεί παράλληλη πορεία με το plug-in υβριδικό αυτοκίνητο επιδόσεων i8.

Advertisement
Advertisement

Το i3 άρχισε να κατασκευάζεται τον περασμένο Σεπτέμβριο στο εργοστάσιο της Λειψίας. Πρόκειται για ένα πισωκίνητο μοντέλο μηδενικών εκπομπών ρύπων, με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 170 PS και ροπής 25,5 kgm. Η αυτονομία του με μία φόρτιση ανέρχεται σε 160 km, όμως προαιρετικά μπορεί να παραγγελθεί και με ένα μικρό 2κύλινδρο βενζινοκινητήρα. Λειτουργεί ως γεννήτρια και αυξάνει την αυτονομία στα 300 km. Η εκτεταμένη χρήση πλαστικού ενισχυμένου με ανθρακόνημα (CFRP) διατηρεί χαμηλά το βάρος και συμβάλλει στην επιτάχυνση 0-100 σε περίπου 8 sec.

Η BMW Σπανός είναι ο Επίσημος Αντιπρόσωπος BMW i στην Ελλάδα, και τα μοντέλα της εταιρείας θα εκθέτονται και πωλούνται μόνο εκεί…

Το NEWSAUTO.GR βρίσκεται στην Ολλανδία για να οδηγήσει το i3 και σύντομα θα σας μεταφέρει τις εντυπώσεις του.

Advertisement
Advertisement