Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η Aston των 573 PS στο Spa

Ελλάδα 20:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η Aston των 573 PS στο Spa

ΝΕΑ

Video: Η Aston των 573 PS στο Spa

ΝΕΑ

Μετά την παρουσίαση στους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου, στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια, η V12 Vantage S έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και σε ευρωπαϊκό έδαφος. Το ταχύτερο αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής της Aston Martin πάτησε την άσφαλτο στην πίστα του Σπα, στο Βέλγιο, σε μία ειδική εκδήλωση. Καλεσμένοι ήταν δημοσιογράφοι αλλά και εκλεκτοί πελάτες της βρετανικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Η V12 Vantage S εξοπλίζεται με το γνωστό εξάλιτρο κινητήρα, ο οποίος έχει αναβαθμιστεί με αποτέλεσμα να εμφανίζει μέγιστη ισχύ 573 PS και μέγιστη ροπή 63,2 kgm. Η τελική ταχύτητα φθάνει τα 330 km/h, ενώ η επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h διαρκεί 3,9 sec. Το πισωκίνητο coupe εφοδιάζεται με το νέο αυτόματο 7τάχυτο κιβώτιο Sportshift III, τεχνολογίας προερχόμενης από την αγωνιστική εμπλοκή της Aston Martin στο θεσμό Vantage GT.

Η ανάρτηση περιλαμβάνει ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, με τρεις θέσεις (Normal, Sport, Track). Τα φρένα έχουν κεραμικούς δίσκους, διαμέτρου 398 mm μπροστά και 360 mm πίσω. Οι τροχοί των 19 ιντσών πατούν σε ελαστικά P Zero Corsa της Pirelli (255/35 στους μπροστινούς τροχούς και 295/30 στους πίσω). Χρήση ανθρακονήματος στο αμάξωμα και «πινελιές» στο εσωτερικό συμπληρώνουν την εικόνα.

 

Advertisement
Advertisement