Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η αποκάλυψη του Range Rover Velar

Ελλάδα 11:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Η αποκάλυψη του Range Rover Velar

ΝΕΑ

Video: Η αποκάλυψη του Range Rover Velar

ΝΕΑ

Με μία εντυπωσιακή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο ολοκαίνουριο Μουσείο Σχεδιασμού στην καρδιά του Λονδίνου, η Jaguar Land Rover παρουσίασε το ολοκαίνουριο Range Rover Velar!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1, ps@newsauto.gr)

Πρόκειται για το τέταρτο μοντέλο στη γκάμα της μάρκας, που τοποθετείται ανάμεσα στο Evoque και το Range Rover Sport. Στη σκηνή για να το παρουσιάσει βρέθηκε ο επικεφαλής σχεδιαστής της μάρκας, Gerry McGovern.

«Αυτό είναι ένα όχημα που προκαλεί συναισθήματα. Είναι μοντέρνο, εκλεπτυσμένο με πινελιές glamour», είπε χαρακτηριστικά ο Βρετανός.

Advertisement
Advertisement

Το παρών έδωσαν διάφορες προσωπικότητες, με τον Damian Lewis, τον δημοφιλή ηθοποιό που συστήθηκε σε ευρύ κοινό μέσω της σειράς «Homeland» να είναι ανάμεσά τους. Άλλωστε είναι γνωστή η σχέση του με τη μάρκα, ίσως θυμάστε πως πρωταγωνιστούσε στο short film για την F-Type!

range-rover-velar-c640

«Έχει χαμηλότερο προφίλ που σου δίνει την αίσθηση πως είναι πιο μακρύ το πρόσθιο μέρος του. Όπως παραδοσιακά συμβαίνει με τα sportcars. Όμως παράλληλα διατηρεί και το γνωστό σχήμα των Range Rover. Έχει διαφορετική αίσθηση από τα άλλα SUV. Έχει αίσθηση Range Rover», είπε ο Lewis.

Advertisement

Μαζί του βρίσκεται ακόμα ο τραγουδιστής-συνθέτης Rag ‘n’ Bone, o κωμικός Jimmy Carr, οι ηθοποιοί Kostja Ullmann/Rob Brydon και το μοντέλο Poppy Delevigne.

To video παραθέτει επίσης και εικόνες από την πορεία δημιουργίας του μοντέλου αλλά παρουσιάζει και την πλούσια τεχνολογία που κουβαλάει, όπως το σύστημα infotainment Touch Pro Duo.

Advertisement

Περισσότερα, πατώντας play…