Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: H νέα Bentley Continental GT εν δράσει

Ελλάδα 21:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: H νέα Bentley Continental GT εν δράσει

ΝΕΑ

Video: H νέα Bentley Continental GT εν δράσει

ΝΕΑ

Η τρίτη γενιά της Bentley Continental GT αποκαλύφθηκε μερικές ημέρες προτού κάνει την παρθενική εμφάνισή της, στην επικείμενη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό στις 14 Σεπτεμβρίου και για τους εκπροσώπους του Τύπου δύο ημέρες νωρίτερα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Το NewsAuto θα βρίσκεται στο μεγάλο ραντεβού της αυτοκίνησης και θα ψηλαφίσει το εντυπωσιακό Grand Tourer της πολυτελούς βρετανικής μάρκας. Μέχρι τότε όμως, τι θα λέγατε να το απολαύσετε εν δράσει;

Δανειζόμενο σχεδιαστικά στοιχεία από το εντυπωσιακό πρωτότυπο EXP 10 Speed 6, η νέα Continental GT αποτελεί ένα από τα εντυπωσιακότερα δημιουργήματα της Bentley. Μεγαλύτερη σε μήκος και πλάτος, με καμπύλες που «σκοτώνουν» στην όψη.

Advertisement
Advertisement

Και φυσικά πολυτέλεια σε υπερθετικό βαθμό και κάθε σημείο, με τη χρήση ακριβών και εκλεπτυσμένων υλικών. Έχει όμως και γεμάτη τεχνολογική φαρέτρα, προσφέροντας λύση κάθε σύγχρονη απαίτηση των επιβατών με highlight το περιστρεφόμενο μέρος της κεντρικής κονσόλας.

Δείτε τη λειτουργία του, καθώς και το νέο μοντέλο της εμβληματικής μάρκας εν κινήσει, σε εντυπωσιακές διαδρομές, σε ένα clip με τίτλο: «Να είσαι ξεχωριστός».

Διαβάστε όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα Bentley Continental GT πατώντας εδώ και δείτε τη στο δρόμο πατώντας play!

Advertisement