Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: H Bentley στη Γενεύη

Ελλάδα 1:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: H Bentley στη Γενεύη

ΝΕΑ

Video: H Bentley στη Γενεύη

ΝΕΑ

Πλούσια είναι η παρουσία της Bentley Motors στο 84ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και σας την προσφέρουμε στο… πιάτο, μέσα σε 119 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Το βίντεο που σας παραθέτουμε, περιλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές από την επίσημη εκδήλωση της πολυτελούς μάρκας στο σημαντικό ραντεβού της αυτοκίνησης που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην ελβετική πόλη.

Με εφαλτήριο τον εναρκτήριο λόγο του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Bentley Motors, Dr Wolfgang Schreiber, που προαναγγέλλει την αναβαθμισμένη Continental GT Speed. Γι’ αυτή μιλάει και ο οδηγός της μάρκας στις πίστες, Guy Smith, τονίζοντας πως εκτός από πολυτέλεια, διαθέτει και άφθονο δυναμισμό.

Advertisement
Advertisement

Αυτή είναι άλλωστε η μεγάλη πρεμιέρα της μάρκας, που μέσω του 6λιτρου W12 Twin-Turbo κινητήρα, προσφέρει 635 PS και 83,6 kgm ροπής! Περισσότερα για τη Continental GT Speed που προσφέρεται σε coupe αλλά και convertible εκδοχή, μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.
[nggallery id=3207]
Στο περίπτερο της Bentley Motors στη Γενεύη, βρίσκεται σε περίοπτη θέση και ο νέος V8 κινητήρας που εφοδιάζει πλέον την Flying Spur ενώ στο πλευρό του έχει όλη τη γκάμα της βρετανικής μάρκας.