Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Έτσι σερβίρεται το πιο γρήγορο πρωινό

Ελλάδα 18:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Έτσι σερβίρεται το πιο γρήγορο πρωινό

ΝΕΑ

Video: Έτσι σερβίρεται το πιο γρήγορο πρωινό

ΝΕΑ

Ο Λόρδος March είναι ο ιδιοκτήτης του κτήματος Γκούντγουντ, νότια του Λονδίνου, και παράλληλα ο οικοδεσπότης στο πιο γρήγορο Φεστιβάλ. Στους ίδιους «full throttle» ρυθμούς απολαμβάνει το πρωινό του, με τη βοήθεια της California T Handling Speciale. Η έκδοση της ανοικτής Ferrari με τον ακόμη πιο σπορ προσανατολισμό είναι μόλις ένα από τα πολλά supercar του Μαρανέλο που θα εμφανιστούν από 23 έως 26 Ιουνίου στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Ο 3.8 V8 της California T αποδίδει με τη βοήθεια turbo 560 ίππους και 77 kgm ροπής. Το convertible των 2+2 θέσεων με τη μεταλλική οροφή επιταχύνει από στάση στα 100 km/h εντός 3,6 sec και αγγίζει σε τελική ταχύτητα τα 316 km/h. Οι επεμβάσεις στην έκδοση Handling Speciale εντοπίζονται στην ανάρτηση, με πιο σκληρά ελατήρια (κατά 16% μπροστά και κατά 19% πίσω) αλλά και νέα ρύθμιση στα αμορτισέρ.

Όλες τις λεπτομέρειες για την California T μπορείτε να τις διαβάσετε με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Advertisement
Advertisement

Στο Γκούντγουντ θα εμφανιστούν επίσης οι 488 Spider, 488 GTB, F12tdf, 458 MM Speciale, 488 GT3 (στατική παρουσίαση), FXX EVO, 599 XX, FXX K.

Το «παρών» θα δώσει και η Scuderia Ferrari, με ένα μονοθέσιό της να πραγματοποιεί την ανάβαση, έχοντας το δοκιμαστή Marc Gene στη θέση του οδηγού.